Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opuštěné Enzo nebylo určeno k dražbě

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Ferrari Enzo, které mělo být zlatým hřebem aukce pořádané dubajskou policií, nakonec k prodeji nabídnuto nebylo.

Ferrari Enzo zabavené v loňském roce dubajskou policii mělo být spolu s dalšími automobily vydraženo v aukci v Al Quasis v Dubaji.

Podle dostupných informací zveřejněných před několika dny nechal tento vůz jeho britský majitel opuštěný na jednom z parkovišť v Dubaji, protože byl hledán pro nezaplacené pokuty. Některé zdroje uvádějí, že jejich výše se pohybovala v přepočtu okolo 600.000,- Kč.

Jemný prach sedá na karoserii italského supersportu v policejním areálu již od června loňského roku, ale podle aktuálních informací ještě nebylo uzavřeno soudní řízení, které se vozu týká. Právě z tohoto důvodu nebyl vůz nakonec zařazen do aukce pořádané tento týden.

S opuštěným Ferrari má údajně souviset i vyšetřování Interpolu a některá média uvádějí, že tento konkrétní automobil byl dokonce ukraden v Rusku. Zda je tato informace pravdivá ale dubajská policie a ani jiný oficiální zdroj nepotvrzují.

Jak to chodí v Dubaji: Policejní dražba Ferrari Enzo

V každém případě je již nyní jasné, že dubajská policie nebude mít po uzavření případu s prodejem Ferrari problém. Poslední nabídka od nejmenovaného zájemce byla v přepočtu 13,5 milionu korun.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - white label
29. 4. 2012 00:16
Re: takze
Co jsou (podle tebe) dva zbytočné články, proti tvým 2476 dosavadním zbytočným príspevkom... :*) >:D
27. 4. 2012 12:34
Re: takze
...a jednoho zbytečného prudiče >:D
Avatar - 3_diamanty
27. 4. 2012 12:13
takze
vlastne tu mame uz dva zbytocne clanky :yes: