Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Otevřena nová evropská centrála Hyundai

Ondřej Láník
Diskuze (7)
Evropské divize prodeje, marketingu a poprodejních služeb v nové centrále v německém Offenbachu. Současně došlo k rozšíření výzkumného a vývojového centra v Rüsselsheimu.

Evropské divize prodeje, marketingu a poprodejních služeb v nové centrále v německém Offenbachu. Současně došlo k rozšíření výzkumného a vývojového centra v Rüsselsheimu.

Hyundai Motor Europe (HME) ve čtvrtek 12. října 2006 oficiálně otevřel svoje nové sídlo v Německém Offenbachu. Tohoto slavnostního otevření se zúčastnilo více než 250 VIP hostů, mezi kterými byli i korejský velvyslanec v Německu Lee, hessenský ministr hospodářství Abeln a starosta Offenbachu Schneider.

Senior vice president Hyundai Motor Company K.H.Ahn ve svém úvodním projevu zdůraznil, že přestěhování evropských prodejních, marketingových a poprodejních divizí do Offenbachu představuje nevyhnutelný krok k dalšímu růstu společnosti. To souvisí se současným rozvojem evropských aktivit v oblasti výzkumu a vývoje a stejně tak i s výstavbou nového evropského výrobního závodu v České republice. Všechny uvedené skutečnosti mají přispět k posílení značky Hyundai v Evropě.

Hyundai investoval do nově otevřené evropské centrály 50 milionů Euro. Nová budova s pěti poschodími a pozemkem o rozloze 16 300 m2 nabízí dostatečný prostor pro případnou expanzi v budoucnosti. Nové sídlo Hyundai je již druhou velkou stavbou korejských automobilek v Německu. Před časem překvapila Kia Motors všechny německé výrobce umístěním své nové centrály (za 57 milionů euro) na téměř posvátné místo v centru Frankfurtu nad Mohanem v těsné blízkosti výstaviště, kde jednou za dva roky probíhá největší německý autosalon IAA.

Evropské centrum výzkumu a vývoje zůstává i nadále v prostorech bývalé centrály Hyundai Motor Europe v Rüsselsheimu a bylo rozšířeno, mimo jiné, o nové designérské studio.

Ondřej Láník
Diskuze (7)
19. 10. 2006 23:18
Jak se dal ocekat
to, kde jsme se mohli neco naucit je v Nemecku a u na s se budou jen vyuzivat levne ostravske bandasky :no: