Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž živě: fotogalerie z výstaviště - Ford Mondeo

redakce AUTO.CZ
Diskuze (27)
Ford přivezl do Paříže nové Mondeo a tady máte fotografie přímo ze stánku Fordu

Více informací naleznete v těchto článcích:

Sledujte AUTO.CZ, informace z mezinárodního autosalonu v Paříži budeme průběžně aktualizovat.


Paříž v našem videomagazínu Roadlook TV

Po návratu týmu AUTO.CZ z Paříže zveřejníme i další díl našeho videomagazínu Roadlook TV věnovaný škodováckým novinkám a poté i pořad s nejzajímavějšími pařížskými novinkami.

Speciální pařížská příloha AUTO.CZ

Popis všech novinek u většiny značek s cca. 2.000 (!) fotografiemi zastřeší tradiční speciální příloha serveru AUTO.CZ. Pro představu si prohlédněte přílohu letošního ženevského autosalonu.

Blog Libora Zezulky

Dění ze zákulisí pařížského autosalonu a našeho týmu popisuje Libor Zezulka na svém blogu (libor.blog.auto.cz)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (27)
Avatar - WinDiesel
28. 9. 2006 18:54
Re: interier
... i bude, i bude ... Prassat má vždycky z Mondea nahnáno. U nás se možná Prassat prodává více, o Evropě to neplatí. Díky UK (Angličané obecně dávají Fordu přednost před VW, nejsou ale tak zaslepeně loajální k Fordu jako Němci k německým značkám) se Mondea prodává v Evropě víc (ne teď těsně před nástupem nové ganarace), a to nemá Ford za sebou žádnou podobnou podporu, jako má Prassat v Německu a v německy mluvících zemích.
28. 9. 2006 18:32
Re: interier
Jakou spáru máš na mysli? Já myslím, že když se zavřou dveře, tak to jediný zakulacený, co tam vidím, nebude vidět, takže je to stejně jedno... Vzpomeň na palubku prvního Focuse. Když to přišlo, spousta lidí si klepala na čelo. A dnes? Furt se líbí (aspoň tedy mně ;-) )
28. 9. 2006 18:03
Re: interier
Z toho bych strach neměl, ten interiér se v těchhle barvách do serie asi nedostane. Představ si to v normální látce v obvyklé šedé/černé barvy a vyjde z toho celkem pěkný vnitřek, no ne?
28. 9. 2006 18:02
Re: super
He, koukám, že se to odeslalo dvakrát :-) No jo, i ten server poznal, že se mi to líbí ;-)
28. 9. 2006 18:01
super
Napsal jsem to už při u toho prvního článku a napíšu to znova - todle se mi prostě líbí!! :yes: A na těchhle fotkách nevypadá ani ten chrom vepředu tak násilně, i když to se asi do série nedostane. Každopádně bravo Ford :-) :yes: