Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot 307 s novou tváří: ve jménu 407

Libor Zezulka
Diskuze (22)
Díky fotografiím umístěným na anonymním serveru vyplula na povrch možná podoba faceliftovaného Peugeotu 307. Jeho oficiální premiéra je naplánována na září.

Čtyři roky na trhu jsou dlouhá doba, dostatečně dlouhá na to, aby se automobil, byť v době uvedení na trh velmi odvážný, okoukal. Přestože Peugeot 307 neztratil vrozený francouzský šarm, přestal pobuřovat. Jelikož Peugeot pobuřuje rád a navíc potřebuje sjednotit firemní design, naplánoval na frankfurtský autosalon facelift 307 ve stylu modelu 407. Přední část pravděpodobně ovládne široký úsměv, kulaté mlhovky a větší přední světlomety, zadní část se změní zřejmě nepatrně.

Na finální podobu faceliftované 307 si budeme muset ještě chvíli počkat.

Libor Zezulka
Diskuze (22)
22. 5. 2005 19:18
Re: krasa
407 není nádherné auto. Nádherný je třeba Aston. 407 je pokus Peugeotu vykročit z překrásných křivek 405,406 jinam. Pokud ti nevadí, že cestující na zadních sedadlech sedí skoro v kufru, že zadní část neharmonizuje s předkem, že máš přední sklo ve velikosti autobudu a přední boční, že je jako jedno z mála na světě dělené, a zpětná jsou na kastli jako ... tak potom můžeš přiřknout 407čce oslavnou ódu. Ale myslím, že počty prodejů tě zatím nevyslyšely. 407 skvěle jezdí. Ale hůř vypadá.
20. 5. 2005 20:44
Re: Obratme list...
Pssst, šeptám - ten Jan nahoře, není to milovník Peugeotů? Zapojuji tedy obsah dutiny lebeční, tedy to z obsahu, co je veřejně použitelné a musím napsat - ještě že je to barevné, jinak to všechno vidím v černých barvách. Ta tlama, to je nezáviděníhodná markanta. Na připravované 407 coupé myslím to bude přesně správný předek - Peugeot "přitvrdí" a vyváží to určitě krásná ladná záď. Ovšem tohle ne. Mám sice s Peugeotem zkušenost, že každá křivka má své místo, ovšem teď to tam lámou k té tlamě... Na tohle jsem zvědavý. Mít auto, kterého se za šera bojím, to jsem zatím nezažil... Takový PP - PEUGEOTPSYCHO.