Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podívejte se na neobvyklou reklamu na Škodovku. Propaguje ji song slavné skupiny Duo Jamaha!

David Bureš
Diskuze (10)
Slovenská kapela syna a otce Kotvanových proslavená svým účinkováním na vesnických zábavách nebo v televizi Šlágr TV nově propaguje jednoho prodejce vozů Škoda.

Propagace nových automobilů je v dnešní době už dosti složitá věc, najít v internetovém světě něco originálního, co tu ještě nebylo, se hledá dosti obtížně. A přesto se občas něco takového najde. Hitovky propagující nová auta tu už byly, song od populárního Dua Jamaha ale ještě ne!

Jedněmi vysmívaná, druhými milovaná slovenská dvojice novou písní propaguje prodejce vozů Škoda Autocentrum Lukáš z Valašského Meziříčí. Bližší informace asi nejsou potřeba, však si song Alfonze a Mariána Kotvanových známých z vesnických zábav či televize Šlágr TV poslechněte sami a spolu s tím zhlédněte i bezesporu zajímavý videoklip!

Jen se vás zeptáme, myslíte si, že tenhle song se stane takovým hitem jako jiné písně Dua Jamaha, Čáry máry fuk nebo Králíci mix?

David Bureš
Diskuze (10)
13. 8. 2018 13:51
Díky
Ha! Z osmi důvodů, proč si na podzim koupit Toyotu, je najednou devět. :-!
27. 3. 2018 21:35
Sakra...
...ja asi žijem na Honolulu, keď také preslávené duo nepoznám...
27. 3. 2018 11:06
Re: Až do teď...
môžeš ich posunúť duu yamaha :-)
27. 3. 2018 09:30
Další kus do sbírky bizáru Auto Lukáš
Tohle není první reklama AL prodejce pro TV Slágr. Loni natočili spot na Kodiaq s jakousi grupou jednoho chlapa a tří (hodně) zralých žen.
26. 3. 2018 19:46
děs běs
To se nedalo poslechnout ani do konce, tahle šlágrmagořina, děs. Už jim chybí jenom něco od Maxim Turbulenc a nebo něco šmoulího od Fananánka a mají to komplet >:D