Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Připomeňte si jednu z nejpovedenějších reklam Hondy. Vznikala pod taktovkou českého režiséra!

Stanislav Kolman
Diskuze (5)
Spot japonské automobilky s názvem The Impossible Dream patří mezi nejvydařenější reklamní kousky. Věděli jste, že za jeho tvorbou stojí režisér z Česka? A na svém kontě toho má mnohem více.

Video se připravuje ...

Reklamním sloganem společnosti Honda je The Power of Dreams a právě od něj se odpichuje spot z roku 2005. Tehdy u veřejnosti sklidil velký úspěch a tvůrci obdrželi i několik prestižních ocenění. Mezi ně patřil také český reklamní režisér Ivan Zachariáš, pod jehož dohledem video vznikalo.

Zachariáš vystudoval dokumentární tvorbu na pražské FAMU. Již během 90. let se stal jedním z nejžádanějších reklamních režisérů u mnoha významných společností.

Komerční prezentace Hondy patří mezi jeho nejvydařenější díla, avšak během své kariéry pracoval pro další významné automobilky. Tak třeba v roce 2000 připravil spot Born Free pro Land Rover či klip Smile propagující Volkswagen Beetle. O něco méně vousatá je spolupráce s Audi z roku 2009. Aktuálně je český tvůrce zaměstnán tvorbou seriálu Pustina pro HBO.

V emotivním klipu The Impossible Dream se objevuje pestrá paleta produktů značky včetně motorek, aut, formulí až po… létající balón! Ovšem pozor, tuto reklamu můžete znát i se zcela jiným koncem. Honda totiž s odstupem času připravila i alternativní variantu, ve které je k vidění dokonce letoun.

Video se připravuje ...

A pokud vás zajímá, jak tento reklamní spot před 12 lety vznikal, rozhodně zhlédněte i přiložené making of…

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (5)
8. 8. 2017 21:16
Re: portfólio Honda
Asimo je v te 2. reklame od 1:53 ;-)
Avatar - Katikakus
8. 8. 2017 17:04
Clovek...
se prijde podivat na povedenou reklamu Hondy a v clanku se opet automaticky spusti nejaka stupidita na Citigo. 8-s :no:
Avatar - Stewee
8. 8. 2017 16:14
portfólio Honda
Honda má vo svojom výrobnom portfóliu viac ako len to, čo je prezentované v tomto reklamnom videu.... napríklad kosačny, elektrocentrály, generátory, snehové frézy, slnečné kolektory, lietadlá... a chýbala tam ukážka umelej inteligencie Asimo...
8. 8. 2017 11:49
Re: stíhačka
Ciwe to je vůl, prej stíhačka >:D
Ale taky mohl napsat třeba "traktor".
8. 8. 2017 11:41
stíhačka
Co je stíhačka vědí už kluci v první třídě, pan Kolman by si tedy měl doplnit základní vzdělání.
To co se objevuje ve videu je malý bizjet Honda HA-420.