Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks pro hospodárnou jízdu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Truck Fuel Eco Driving je nová aplikace pro chytré telefony, která má přispět ke zdokonalení v hospodárné jízdě s nákladním vozem.

Renault Trucks představil hru Truck Fuel Eco Driving poprvé na letošním IAA v Hannoveru v podobě herních simulátorů. Nyní je tato hra k dispozici pro smartphony a tablety.

Ve hře inspirované skutečnými podmínkami práce profesionálních řidičů má hráč možnost řídit Renault Premium Route s nákladem o hmotnosti 40 tun. Jeho úkolem je urazit vytyčenou trasu co nejrychlejším a zároveň co nejúspornějším způsobem.

Deset různých misí s deseti úrovněmi obtížnosti má hráče provést pro trasách v městském a příměstském prostředí, po dálnicích nebo jejich kombinacích. Hráč je na začátku každé mise seznámen s úkoly, které na něj čekají. Cílem může být například dosažení co nejnižší spotřeby v terénu s řadou stoupání a klesání nebo městském provozu.

Hra má zábavným způsobem začínajícím i zkušeným řidičům umožnit vyzkoušet si svůj styl řízení. Zároveň jim má pomoci zdokonalit jejich schopnosti při řešení různých situací v reálném provozu a stále při tom dosahovat co nejnižší možné spotřeby paliva.

Truck Fuel Eco Driving je k dispozici zdarma v pěti jazycích (francouzštině, angličtině, němčině, španělštině a italštině) pro smartphony a tablety pracující na bázi iOS a Androidu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)