Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Richard Hammond bude mít vlastní show, dočkáme se auta postaveného ze dřeva?

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Jeremy Clarkson bude farmařit, James May cestuje po Japonsku a Richard Hammond zažije další havárii. Tentokrát to ovšem nebude v autě, ale na lodi. A navíc u toho nebude sám.

Kromě společného projektu The Grand Tour bude mít každý ze slavné moderátorské trojice Clarkson, Hammond a May na Amazonu i vlastní pořad. Jako první představil svůj nový projekt James May, který se před pár měsíci vydal do Japonska natáčet cestovatelský pořad Our Man In… Japan. Zanedlouho poté svůj projekt představil i Jeremy Clarkson, který se promění ve farmáře a hodlá ukázat světlé i stinné stránky tohoto způsobu života. A nyní přišla řada i na Richarda Hammonda.

Milovník automobilů, který je známý svými vážnými nehodami, však nebude jedinou hvězdou dosud nejmenované show. Společnost by mu měl dělat Tory Belleci, známý z pořadu Mythbusters, který se také proslavil svými sklony k dramaticky vypadajícím nehodám.  Oba smolaři jsou však dobře známí svým kutilstvím a schopností improvizovat, což jim určitě přijde vhod.

Jak totiž informoval web Grand Tour Nation, Hammond a Belleci by měli v novém šestidílném pořadu „ztroskotat“ na liduprázdném ostrově. Nemyslete si však, že budou sedět se založenýma rukama a čekat na záchranu. Jejich úkolem by totiž mělo být postavit si na ostrově malý ráj se spoustou technických hraček.

K ruce budou mít jen zdroje z vraku lodi a suroviny dostupné na ostrově, i tak by ale měli být schopni postavit pár zajímavých věcí. Kromě promyšleného přístřešku se mluví dokonce i o dopravních prostředcích pro snazší pohyb po ostrově, nebo o vodním kole.

Na více informací si ještě budeme muset počkat, už teď je ale jisté, že půjde o hodně zajímavou show. Hammond i Belleci jsou totiž dobře známí svými bláznivými nápady a odhodláním je realizovat. Můžeme tak očekávat řadu pokusů, nezdarů a snad i nějaký ten zajímavý výsledek. Vzhledem k omezeným zdrojům na ostrově však zůstává otázkou, zda se Hammond pokusí i o stavbu nějakého automobilu. V každé epizodě bychom ale měli vidět pokusy o stavbu něčeho nového.

Příchod nové show, jejíž oficiální jméno dosud nebylo stanoveno, oznámila na TV Festivalu v Edinburghu evropská ředitelka Amazon originál series Georgia Brown, jak informoval web Variety. Amazon sice nezveřejnil oficiální datum premiéry, podle twitterového příspěvku Amazon Prime Video UK by však show měla dorazit již brzy.

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - Hammunasakra
23. 8. 2019 15:25
Hmm no nevim
Snad to Japonsko..