Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychlá jízda Londýnem se šeredně prodražila. Student zničil Lamborghini za 9 milionů!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
Spousta majitelů supersportů má své plechové skvosty pouze na okrasu. Tady je důkaz, že by s nimi neměli raději vůbec jezdit.

Dostat se za volant supersportovního automobilu je dnes jednodušší než kdy dříve. Dokonce i v České republice existuje spousta firem, které vám za relativně slušný poplatek půjčí třeba Ferrari nebo Lamborghini, obvykle je ale potřeba také složit kauci v řádu desítek tisíc korun, která bude použita na případné pojistné plnění. Tímto způsobem přišel o zhruba tři čtvrtě milionu nešťastník, který v Maďarsku zdemoloval první Lamborghini Huracán s českými značkami. On i jeho spolujezdec ale mohou hovořit o štěstí, že z nehody vyvázli živí.

Teď si ale představte, že jste bohatý asijský student a jednoho dne dostanete Lamborghini Aventador SV. Tohle auto stojí skoro 320.000 eur bez daně (asi 8,7 milionu korun), asi tedy nejsme sami, kdo by očekával, že k němu bude řidič přistupovat s pokorou. Jenže on ne – v ulicích Londýna jel jako idiot, což nemohlo skončit jinak než nehodou. Řidič to na křižovatce napasoval mezi dvě další auta, a asi není třeba připomínat, jak jsou italské supersporty ve skutečnosti křehké. Na výsledek se můžete podívat v přiložené galerii.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
Avatar - Ghostyx
15. 12. 2016 11:56
Londýn
je plný těchhle vyvolených ich.ty.lů s ručníkem na hlavě, co si myslí, že můžou všechno. Při jejich pověstné "inteligenci" a agresivitě se není čemu divit... ;-) >:D A bude hůř! Stačí se podívat do některých čtvrtí, kde nevíte jestli jste ještě v Londýně nebo už rovnou někde v Karáčí... :-(
Avatar - Stejsn
15. 12. 2016 09:19
Plechové skvosty?
Na tom toho plechu moc není ;-)
14. 12. 2016 22:54
Lambo
Snad jen, lehce nabyl, lehce pozbyl ;-)
Avatar - 4hill
14. 12. 2016 18:46
Re: schade werke
Italský? Soudruzi z Audi by nebyli nadšeni..ale klidně čekej.
14. 12. 2016 18:40
schade werke
Tak už čekám jen na ty hlášky místních strejcu,kteří začnou dávat příspěvky jak jsou italská auta na * :-)