Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile po Česku: Takto někdo ublížil Audi A1, teď za ní chce přes čtvrt milionu

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Pokud s láskou vzpomínáte na úvodní díly ságy s Vinem Dieselem a jeho rodinou, budete z tohoto kousku jistě nadšeni.

V české inzerci se totiž objevila vskutku netradiční úprava. Tedy netradiční… je to tuning jak vyšitý z počátku milénia, kdy řada mladých kluků na prvním stupni základní školy mohla na takovýchto výtvorech oči nechat. Že se ale do podobné přestavby někdo pustil i nyní, to nás vpravdě překvapilo.

Pokud jste to náhodou nepoznali, pod křiklavým dvoubarevným lakem a poctivým bodykitem se ukrývá Audi A1. Je to ojetinka z roku 2011, která má dnes na svém kontě přes 168.000 kilometrů a pod kapotou čtrnáctistovku TSI spojenou se sedmistupňovou samočinnou převodovkou. Informace o konkrétním kousku hovoří o výkonu 150 koňských sil.

Video se připravuje ...

Vzduchový podvozek, velké brzdy, audio

Tím však výčet zajímavostí teprve začíná. Vůz je posazen na vzduchovém podvozku, má volant a sedačky od Sparca, audio Fokal či brzdy Zimmermann s keramickými destičkami. Prahy pocházejí od firmy Riegger a komu by to snad přišlo málo, toho jistě potěší, že součástí automobilu je i herní konzole PlayStation 4.

inzerátu je uvedeno, že vůz jezdil na tuningové srazy výhradně na podvalu a aktuálně je k mání v olomouckém bazaru za 270.000 Kč. Tak co, šli byste do takové šílenosti?

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Doporučujeme

7. 6. 2023 20:52
Re: To je bastl
Tak to pusť, uľaví sa ti. Ale neviem, či úplne, tá "úprava" je aj na dva žalúdky...
7. 6. 2023 20:29
To je bastl
Tvl za 270tis Kč? :-[] V téhle “ůpravě” bude rád, když se to prodá o řád níže :no: Zvracel bych…