Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ryčné er: Tovární tuning VW

Ondřej Láník
Diskuze (43)
...když není urozen, rychle je prozrazen, když neříká krásné "er", tak ten si říká o malér...ráčkování bude potenciálně rizikové pro všechny milovníky továrního tuningu Volkswagenu.

V Essenu se oficiálně představí nové pakety, které sériové vozy přiblíží vrcholným provedením.

Návštěvníci Essen Motorshow 2006 uvidí příští týden nejen světovou premiéru Passatu R36, ale také nové sady R-Line pro Golf, Touran, Passat a Touareg. Jde o díly připravené divizí Volkswagen Individual GmbH, které mají přizpůsobit exteriéry i interiéry standardních Volkswagenů obrazu, který odpovídá představám jejich majitelů. Dosud se písmeno R objevovalo jen na Golfech R32 resp. Passatu R36, ale cílem VW je zpřístupnit již vyvinuté díly širší motoristické veřejnosti. Cena, kterou je třeba zaplatit prý bude podstatně nižší než u dvou zmíněných originálů.

Rozdílů mezi vozy s R-sadami a skutečnými R32 a R36 na druhou stranu bude tolik, že se není třeba obávat o exkluzivitu vrcholných modelů.

Ondřej Láník
Diskuze (43)
4. 12. 2006 11:36
OT: Touran 1.4TSI - parkovací asistent
Tohle mě velmi zaujalo, přijde mi to konečně inteligentní rychlý systém, který už řidiče k spolupráci "téměř" nepotřebuje. :yes: (aspoň Prius ve zdejším testu mě moc nepřesvědčil) [odkaz]
4. 12. 2006 08:59
Re: R32
Rad bych na tvuj prispevek reagoval, ale nevim kde zacit. No rekneme od auta. Nejsem v zadnem pripade fandou koncernovych vozu. Nelibi se mne jejich design a motory, hlavne TDI, myslim, ze by uz mohli vymenit za neco lepsiho. Kamarad ma R32 a snazil se me presvedcit o jeho kvalitach. A vysledek?? Design je stejne nudny jako u vsech vozu VW (pouze muj osobni nazor), ale motor je bezesporu tim nejlepsim, s cim koncern prisel. Mozna to bude tim, ze je to sestivalec (se ctyrvalcema vetsinou nejezdim), ale jelo se mne s tim hezky. Jestli jsi jel 270km/h po verejne silnici, potom bych te rad videl bez ridicaku. Takovi "ridici", kteri maji auto coby prodlouzeni udu me na dalnici predjizdi docela casto a nejednoho jsem uz videl na svodidlech. Muzu doporucit jeden ze zavodnich okruhu, napr. v Moste. Uz jsem tam byl nejednou se "vyradit". Kdyz to shrnem R32 je vynikajici motor v serednem, nudnem a prilis malem aute.
4. 12. 2006 06:44
Biela je IN
Niekto predpovedal, že v najbližších rokoch bude biela "IN" a už je to tu. Po bielych Porsche aj biele Volkswageny. Ale, aj vzhľadom na to, že VW zrovna nemusím, tieto autá vyzerajú naozaj dobre. Nič prehnane vyzývavé, decentné detaily, nevtieravý kukuč, trošku mimo od klasickej nudy, ktorú vnímam u VW. Možno by niekto namietal, že tieto vozy sú až príliš nenápadné, ale výnimočne treba dať tvorcom zapravdu. Menej je niekedy viac. Jasný príklad. :yes:
3. 12. 2006 22:55
Re: R32
Přece nemůžeš ve svém věku šilhat po Apoštolovi... Až dostuduješ a budeš-li dobrej, možná ho nafásněš... Passat není auto pro mladého kluka, to je snad jasné.
3. 12. 2006 22:53
Re: identita
Hezké... je to auto, co se nevznáší v oparu snahy vypadat jako něco jiného. Tohle auto je všema čtyřma na zemi... všema silnejma čtyřma... :yes: Bude dalších deset let stále stejně krásné. Umění znalých...