Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat dostal zelenou pro další rozvoj

Michal Otruba
Diskuze (26)
Vedení koncernu Volkswagen dalo zelenou španělské automobilce SEAT pro přijetí sady krátkodobých opatření, která zajistí budoucnost značky.

Španělská automobilka SEAT do těchto opatření zahrne i rozšíření modelové nabídky do nových segmentů automobilového trhu. Jednou z hlavních novinek bude uvedení nového sportovního luxusního vozu, kterým SEAT reaguje na nejnovější požadavky zákazníků. Dalšími body této sady bude přilákání nových zákazníků a posílení prodejní sítě.

Dalším důkazem posilování značky SEAT je přítomnost španělského premiéra Josého Luise Rodrígueze Zapatera minulý týden při pokládání základního kamene budoucího Design centra v Martorellu. To je jediné centrum zaměřené na design v automobilovém průmyslu v celém Španělsku.

„Přijatá rozhodnutí ukazují důvěru koncernu Volkswagen ve značku SEAT," uvedl Erich Schmitt, předseda představenstva společnosti SEAT. "Budeme zaměřovat veškerou svou práci na to, abychom vytvořili vynikající budoucnost pro všechny naše zaměstnance, prodejce a akcionáře.“

Michal Otruba
Diskuze (26)
9. 3. 2007 07:22
Re: Seat? Proč ne?
Ano, praveze iba v Leone.
8. 3. 2007 09:50
Re: Seat? Proč ne?
Možná má na mysli tvrdou palubní desku.Jinak zpracování je OK
8. 3. 2007 09:44
Re: Seat? Proč ne?
Konkretne ktory model Seatu? V Leone mi materialy ani spracovanie nejak na nizsej urovni velmi nepripadaju...
8. 3. 2007 09:43
Re: Skutečnost
Ano, asi tak. Nemyslim si, ze tie auta su zle, len podla mna za ne pytaju viac ako by mali.
8. 3. 2007 08:03
Re: Skutečnost
To sa ani necudujem. Pacil sa mi Leon. Cena u nas zacina okolo 540 tis. ak sa nemylim. Ale kedze treba brat do uvahy aj vozenie rodiny, vhodnejsia sa zdala Altea. Ale hups, cena o 30 tisic vyssia, pocit uz menej dobry, palubovka z tvrdeho plastu, na poklop duni (Leon ma makceny povrch palubovky). Aj kufor vzhladom na velkost a robustnost auta nie ktovieaky. Takze vahanie. Teraz prisli s Alteou XL. Slava, velky kufor pride velmi vhod, do 600 tisic Sk sa urcite vojde. Omyl a sklamanie. Altea XL stoji v zaklade 650.000,-. Takze Seat asi nie, minimalne kvoli cene.