ŠKODA Rapid Spaceback. Proč se držet při zemi?

Prezentace klienta
Diskuze (2)
ŠKODA pokračuje v tradici modelové řady Rapid a na letošní podzim si připravila zajímavou novinku.

Automobilka představila svůj první hatchback s názvem ŠKODA Rapid Spaceback. Tento vůz, protkaný moderními technologiemi a výrazným vnitřním prostorem, klade důraz především na bezpečnost a je tak ideálním rodinným vozem. Mezi základní bezpečnostní prvky standardní výbavy patří například stabilizační systém ESC, systém ABS a šest airbagů. Okenní airbagy nabízené již ve standardní výbavě vytvářejí při aktivaci stěnu, která chrání cestující na předních i zadních sedadlech před případnými poraněními hlavy.

Co se týče zmiňovaných moderních technologií zejména z oblasti zábavy, z těch nabízí Spaceback dvojici rádií ŠKODA umožňujících přehrávání CD a MP3 anebo systém Amundsen+ s navigací a čtečkou SD karet. K dispozici je také příprava pro GSM telefon + Bluetooth, další přístroje lze připojit k audio systému ŠKODA pomocí USB nebo 3,5 mm audio konektoru.

Je-li však něco pro nový Rapid Spaceback charakteristické, je to jeho prostorný interiér a zavazadlový prostor. Vůz stejně jako většina ostatních srovnatelných modelů poskytuje dostatek přepravní kapacity pro pět cestujících. Jeho přidanou hodnotou je však šířka interiéru 1428 mm a dostatek prostoru pro nohy na zadních sedadlech, kdy tato kombinace zajistí komfort pro čtyři dospělé osoby i na dlouhých cestách. Zavazadlový prostor o objemu 415 litrů lze při sklopení zadních sedadel rozšířit na neuvěřitelných 1380 litrů.

Pokud máte rádi originalitu a rádi vybočujete z davu, můžete zvýraznit designové prvky vozu akčním modelem Rapid Spaceback StylePLUS. Nejvýraznějším designovým prvkem je pevná panoramatická střecha, která plynule přechází v prodloužené okno zadních dveří, kde tónované sklo končí asi o deset centimetrů níže než u běžného provedení. Spojením těchto prvků vzniká jedinečný vizuální dojem. Součástí designových úprav jsou též černě zabarvená zrcátka a střešní spojler, černé přední mlhovky nebo například barevně odstíněné zadní sdružené svítilny. Díky této akční nabídce tak můžete povýšit estetickou hodnotu vozu na dosud nepoznanou úroveň.

A stejně jako je Rapid Spaceback důmyslný v exteriéru, mysleli návrháři vozu na řadu interiérových Simply Clever prvků, které oceníte při každodenním provozu. Patří mezi ně škrabka na led umně skrytá ve víčku palivové nádrže, držák multimediálních zařízení a telefonu, vyjímatelná nádoba na odpadky ve dveřích a držák reflexní vesty pod sedadlem řidiče. Nenápadná přítomnost těchto řešení vás příjemně překvapí, a to právě ve chvílích, kdy je nejvíce potřebujete.

Prezentace klienta
Diskuze (2)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
15. 10. 2013 07:16
moderne technologie???
aj napravy?
Avatar - rimow11
14. 10. 2013 14:02
škoda
trapas tato reklama..