Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Roomster přistižena na dálnici

Libor Zezulka
Diskuze (286)
Redaktorka Auto7 přistihla na dálnici trojici nových Roomsterů. Podívejte se na novou škodovku tak, jak jste ji ještě neviděli.

Redaktorka automobilového týdeníku Auto7 přistihla na dálnici trojici nových roomsterů a ze svého setkání s novou škodovkou pořídila zajímavou fotodokumentaci. Po dohodě s Auto7 vám nabízíme fotografii nového Roomsteru zboku, na níž dobře vynikne velký rozvor, který slibuje nadstandardní vnitřní prostor.

Černé maskování zakrývá atypicky tvarované přední boční okno, ve srovnání s vozem na oficiálních fotografiích vyniknou malinko odlišné zadní svítilny. Na definitivní rozluštění hádanky Roomster si budeme muset zřejmě počkat až do Ženevy. Další živé fotografie najdete v aktuálním čísle Auto7.

Další informace o Roomsteru najdete zde.

skoda spyphotos mpv skoda spyphotos mpv

Libor Zezulka
Diskuze (286)
13. 2. 2006 21:24
Re: pro priznivce Renaultu
Pěkná pohádka... vztah mezi tebou a prodejcem resp. investorem vzniká objednáním vozidla... takovejch by bylo, že by si nechali udělat RSku a pak by si ji nevzali... Kdybys vozidlo neodebral, zaplatil bys buď tučnou smluvní pokutu, nebo by si plnění ze smlouvy proti tobě vynutili soudně. Koukám, že kupuješ auto každýho půl roku... to to těžko i zajedeš, viď... Tak až si jednou půjdeš objednat auto, podrobně si přečti podmínky obchodu, které podepíšeš na objednávce... Pak to tu můžeš napsat.
13. 2. 2006 21:13
Re: Je Skoda ceska znacka?
Výbornej příspěvek :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
9. 2. 2006 23:11
Re: nehádejte se
Ty myslíš, že cenu vozu zvedá dovoz :-) Klid... Fabia je dražší proto, že je lepší než konkurence. Tady platí zákon trhu, prodáš jen to o co je zájem a za co ti zaplatěj. Jak vidíš, tak mimo tebe jsou tu desetitisíce lídí, co si koupí Fabii. Jestli máš dojem, že jsme než otroky, tak se trohu hlouběji zamysli. nevím, zda někde pracuješ, co děláš a jaký máš rozhled. Soudím tedy podle tvých horních názorů... a na těch bych rychle zapracoval. Kam komu ústí adresa... kdo to řídí... svět je malej brácho a řídí ho ti nejschopnější...
9. 2. 2006 00:20
Re: hlavne se diskuzi nezucastnovat
:-) :yes:
8. 2. 2006 21:03
Re: nehádejte se
Děkuju ti.