Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sněžný skútr si dal závod s Ferrari F430. I na souši vyhrál!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Organizátoři veřejných akcí mnohdy pořádají pro zvýšení zájmu publika šílené věci. Třeba sprint sněžného skútru a ferrari. Na souši!

Přilákat v dnešní době na veřejné akce davy diváků mnohdy není snadné. A platí to také o akcích s automobily. Kupříkladu když letos projížděl Prahou „závod“ Gumball 3000, bylo před hotelem Hilton doslova narváno. Když pak nedlouho na to odjížděli účastníci „závodu“ Diamond Race, české obdoby gumballu, zájem veřejnosti tak velký nebyl. Čím to? Zřejmě chyběl pořádný doprovodný program.

Přiložené video vzniklo při příležitosti loňské Modball Rally (také obdoba gumballu) na okruhu Varano de' Melegari a zachycuje vskutku netradiční závod. Sněžný skútr tehdy vyzval Ferrari F430, na čemž by nebylo nic tak zvláštního, kdyby se celá akce konala na sněhu. Ten ale na dráze jaksi chyběl. Skútr to otevřenému ferrari nandal, moc dlouho se ale pilot oblečený pouze v šortkách a tričku neradoval. Když si totiž dal další kolo vedle Ferrari 458 Spider, s malým rozdílem prohrál.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)