Srba Servis vás zve do nového showroomu Jíloviště

Prezentace klienta
Přijďte si pro vůz Alfa Romeo, Fiat, Opel, nebo Volvo do nově zrekonstruované prodejny Srba Servis v Praze – Jílovišti. Ještě vyšší komfort pro zákazníky, nejmodernější standardy, špičkový design pro skvělý zážitek při koupi nového vozu i servisu.

Základna společnosti Srba Servis v lokalitě Praha Jíloviště prošla důkladnou rekonstrukcí. Ta má za cíl ještě více zpříjemnit klientům volbu, nákup a servis jejich vozů. Zákazníci zde najdou kvalitní originální nábytek Alfa Romeo a Jeep, moderní velkoplošné televize pro konfiguraci jednotlivých modelů vozů i vzorníky, díky kterým mohou pohodlně a pečlivě zvolit barvy, látky i čalounění aut, objednaných do výroby. Na prezentační ploše se návštěvníci mohou seznámit se žhavými novinkami v nabídce Srba Servis – například dynamickým SUV Alfa Romeo Stelvio, dravým sedanem Giulia či sportovním modelem Alfa Romeo 4C. Nechybí ani paleta vozů Jeep, které si zákazníci mohou důkladně vyzkoušet v rámci testovacích jízd na běžné silnici i na speciálním terénním polygonu. V novém showroomu Srba Servis najdete také žhavé novinky sezony 2017 od značky Opel, stylový crossover Crossland X a sedan Opel Insignia Grand Sport.

Rodinná firma Srba Servis působí na českém trhu již od roku 1991 a je autorizovaným dealerem značek Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Chevrolet, Jeep, Opel, a Volvo. Svým zákazníkům nabízí prodej, servis, náhradní díly, lakýrnické a klempířské práce, autorizované tuningové úpravy a také prodej originálních autodoplňků pro vozy jednotlivých značek za výhodné ceny. Nový showroom se nachází na adrese Příjezdní 188, Praha Západ – Jíloviště, pracovníci Srba Servis vás rádi uvítají od pondělí do pátku od 9:00 do 18:00 a také v sobotu od 9:00 do 13:00. Moderní prostředí, vyškolení a příjemní pracovníci, nejvyšší standard pro klienty – navštivte naši novou prodejnu a vyzkoušejte služby Srba Servis.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly