Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Supermiss 2016: Která kráska získala korunku?

Martin Machala
Diskuze (0)
Čtenářům Auto.cz se nejvíc líbila dívka s číslem 10, Gabriela Kozlová. Titul Supermiss 2016 si však nakonec odnesla Adéla Karasová s osmičkou.

Finále se tradičně odehrálo v hotelu Hilton, stejně tak je už tradicí mediální partnerství Auto.cz. Jak určitě víte, do včerejšího finále postoupilo deset dívek, které se kromě nejdůležitějšího titulu supermiss utkaly také o korunku Miss Motorsport, Miss Praha a také Miss Tourism Czech. A samozřejmě také Supermiss Media - v anketě vybrali čtenáři Blesku dívku číslo 10, Gabrielu Kozlovou. Ano, Gábina se nejvíc líbila také čtenářům Auto.cz !

Kromě pochopitelně nejpopulárnější promenády v plavkách jsme viděli rozhovor dívek s porotci a také volné disciplíny. Právě zde na sebe hodně upozornila pozdější vítězka Adéla Karasová. Ta totiž nevsadila na jistotu a netančila, ale předvedla minutovou stand-up comedy. A jako blondýna Iva Pazderková byla opravdu vtipná!

A pak už přišlo na řadu vyhlášení nejúspěšnějších dívek. Loňského moderátora Jana Čenského vystřídala Iva Kubelková, podle nás jednoznačně šťastná volba. Nejprve se udělovaly tituly Miss Praha (získala Tuguldur Burmaa) a Miss Tourism Czech (Lucie Janošová) a pak už asistentky přinesly šerpu a korunku pro Supermiss 2016, jméno oznámil předseda poroty a organizátor celé soutěže, Tomáš Vavřinec. Supermiss se nakonec stala Adéla Karasová s číslem 2. Dvaadvacetiletá studentka Vysoké školy chemicko-technologické je z Prahy a jejím největším snem je kariéra modelky. Ještě před tím by však ráda dostudovala. Budeme držet pěsti!

V galerii samozřejmě najdete všechny finalistky hezky pohromadě. Tak se mrkněte, jestli s naším výběrem souhlasíte! A ještě Miss Motorsport bychom málem zapomněli! Tento titul si na motokárách vyjezdila Ivana Sottnerová!

Martin Machala
Diskuze (0)