Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki Intruder M1500 jako pojízdné umělecké dílo

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Vilner bulharský specialista na exkluzivní úpravy interiéru automobilů si tentokrát vzal na mušku Suzuki Intruder M1500 a výsledkem je jedinečný stroj.

Suzuki Intruder M1500 patří k největším cruiserům, s nimiž se lze potkat v běžném provozu a již jen to dělá tuto motorku těžko přehlédnutelnou. Nemluvě o síle a zvuku jejího vidlicového dvouválce o objemu 1462 cm3.

Nikoho ovšem asi nepřekvapí, že i majitelé těchto strojů touží po jistém odlišení od ostatních. Ideálním řešením se pak může stát právě návštěva takové společnosti jako je Vilner, kdy se nijak nezmění technika a jízdní vlastnosti motorky, ale její vzhled bude již navždy nezaměnitelný.

Vilner se v případě této Suzuki z roku 2012 zaměřil především na to, co umí nejlépe a to je práce s kůží. Samotné sedlo motorky a několik dalších částí lze označit za umělecká díla, která přitáhnou pozornost, i kdyby jim nedělal společnost zbytek motorky.

Vedle zpracování kůže pak tento Intruder zaujme i umělou patinou svých lakovaných části. Od předního blatníku přes kapotu kolem hlavního světlometu a nádrž až po zadní blatník byla použita metoda vrstvení následného rozpouštění a kartáčování šesti vrstev laků.

Celou proměnu pak uzavírá měděný odstín, jímž jsou lakována kola a logo Vilneru na krytu mezi rozevřenými válci motoru.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)