Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TechArt pro Cayman S – být první je nejlepší

Miroslav Kudělka
Diskuze (2)
Novinka Porsche Cayman ještě pořádně ani není mezi veřejností známa a TechArt již připravil první aerodynamické doplňky pro jeho individualizaci.

Novinka Porsche Cayman ještě pořádně ani není mezi veřejností známa a TechArt již připravil první aerodynamické doplňky pro jeho individualizaci.

TechArt si do Essenu připravil hned dvě světové premiéry. Tou druhou je první sada doplňků pro Porsche Cayman S,která se zaměřila na aerodynamiku. Pod přední nárazník technici navrhli přídavný spoiler, který omezuje proudění pod vozem a snižuje ve vysokých rychlostech vztlak na přední nápravě. Na boky nainstalovali nástavce prahů uklidňující proudění mezi koly a opticky snižující světlou výšku. Boky vozu zdobí také jednodílná kola TechArt Formula ve čtyřech velikostech od 17“ až do 20“. Ta největší jsou stejně velká jako pro Widebody na Boxstera, tedy 8,5J x 20“ vpředu a 11J x 20“ vzadu. Také pneumatiky nají identické rozměry 235/30 ZR 20, resp. 305/25 ZR 20. Optiku vozu doplňuje podvozek osazený o 25 – 30 mm kratšími pružinami, který světlou výšku vozu snižuje nejen opticky. Pružiny byly pečlivě sladěny s aktivním podvozkem PASM.

Pro zájemce o sportovnější zvuk pro svého Caymana je příjemná zpráva, že nerezový výfuk bude představen velmi brzy. Naopak úprava motoru je ve stádiu vývoje a bude třeba si na ni ještě nějaký ten měsíc počkat.

Miroslav Kudělka
Diskuze (2)
25. 11. 2005 21:54
DOKONALEJ SLOGAN
Být první je nejlepší... :yes: :yes: :-) Fakt dobrý... já si říkal, že už jsem vyčerpal všechny možnosti... jo, ale jen ty svoje... Tak bravo slogan. P.S. Sakra, že mne to nenapadlo dřív... :-) tolik se mi to líbí...