Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla opět udivuje, nabídku rozšířila o záchod a cejchovadlo

Ondřej Mára
Diskuze (14)

Nabídka společnosti zahrnuje mnohem víc než jen elektromobily a příslušenství.

Společnost Tesla si všichni spojujeme především s elektromobily, případně doplňky jako jsou nabíječky či solární střešní tašky, které by měly provoz elektromobilů usnadnit. V uplynulých letech se však v nabídce společnosti objevila celá řada dalších věcí, které s elektromobilitou příliš nesouvisely.

Připomenout můžeme například Teslaquillu, tedy limitovanou sérii alkoholu inspirovanou aprílovým žertem Elona Muska. V nabídce společnosti se ale objevilo také surfovací prkno, čtyřkolka cyberquad inspirovaná cybertruckem, dětské autíčko Tesla nebo dámské kraťasy s nápisem S3XY, což je vtipný odkaz na produktovou nabídku značky.

Video se připravuje ...

Čínský e-shop společnosti však v nabídce bizarností pokročil na novou úroveň. Fanoušci automobilky si zde totiž mohou koupit záchod pro kočky, tvarovaný ve stylu korby elektrického pick-up Tesla Cybertruck, nebo cejchovadlo s logem značky.

Kočičí záchod je kompletně vyroben z kartonu, přičemž jeho základnu tvoří pět vrstev, které zabrání prosáknutí vlhkosti a odolají i škrábání. Boky jsou tvořeny třemi vrstvami. Záchod má kapacitu 15 kilogramů, díky čemuž by měl pojmout dostatek materiálu pro pohlcení pachů. Záchod vyjde na necelých 300 Kč a vyžaduje trochu zručnosti při skládání.

Druhou novinkou je cejchovadlo s logem automobilky, které ovšem není určeno pro označování dobytka. Místo toho se počítá s jeho použitím například v kuchyni, pro stylové ozdoben sendvičů či burgerů, případně v dílně pro ozdobení kožených či dřevěných výrobků.

Cejchovadlo je vyrobeno z nerezové oceli, jeho hlava má průměr 50 mm a jeho rukojeť je vyrobena ze dřeva. Cejchovadlo by mělo stačit nahřát na teplotu kolem 179 °C, díky čemuž se otiskne na většinu materiálů. Společnost ale vyzývá uživatele k maximální opatrnosti a používání ochranných pomůcek. Cejchovadlo je dostupné v omezeném počtu kusů a jeho cena je cca 1.500 Kč.

Ondřej Mára
Diskuze (14)

Doporučujeme

14. 8. 2023 15:33
Re: cejchovadlo Tesla
:-[] :-[] :-[] :yes:
Avatar - eLzyx
14. 8. 2023 13:19
Re: Že je Musk kreten vím dlouho
dotační tituly jsou po celé planetě a když je to tak jednoduché a stačí jen slibovat, tak jistě budeš mít mnohem větší úspěch, když místo slibů i něco předvedeš.
Takže kdy Barrichello bude nejbohatším mužem planety?
Avatar - del42sa
14. 8. 2023 07:10
Re: cejchovadlo Tesla
doufejme, že půjde Don Vito a Hendy příkladem. Ne nadarmo se říká "příklady táhnou" :D :yes:
Avatar - Barrichello
13. 8. 2023 19:57
Re: cejchovadlo Tesla
Tak tak, každý člen sekty bude mít vlastní značku :-) :-) :-)
Avatar - Barrichello
13. 8. 2023 19:57
Re: Že je Musk kreten vím dlouho
Musk - světový žvanil, slibotechna a čerpač dotací od USA prostřednicvtívm dotazcí na EV + prachy z NASA :-) :-) :-) :-)