Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla se pouští do prodeje alkoholu. Za lahev tequily s tvarem blesku dáte tisíce

Stanislav Kolman
Diskuze (9)

Elon Musk realizoval další ze svých kuriózních nápadů. Pod značkou své automobilky začal za necelých šest tisíc nabízet lahev Tesla Tequily.

Pamatujete si ještě, kterak Elon Musk 1. dubna 2018 žertoval o bankrotu jeho firmy a opíjení se lahvemi Teslaquily? Tak nezůstalo jen u šprýmování…

Po nějakém čase si Musk nechal ochrannou známku Teslaquila zaregistrovat. Zatím ji ale nepoužívá, protože jeho žádost byla u příslušných úřadů napadena. Ani to mu ale nezabránilo v prodávání vlastního alkoholu, konkrétně tequily.

Nápoj se jmenuje jednoduše Tesla Tequila a na webových stránkách automobilky jej můžete objednat za 250 dolarů, což je v přepočtu 5600 Kč. Mezi ostatními lahvemi ve sbírce se ta Muskova rozhodně neztratí. Na její netradiční tvarování inspirované bleskem se můžete podívat v přiložené fotogalerii.

„Představujeme Tesla Tequila, maloobjemovou prémiovou tequilu. Zrála po dobu 15 měsíců ve francouzských dubových sudech,“ stojí v oficiálním popisu produktu, který kromě exkluzivity láká na harmonickou a vyváženou chuť.

Tesla distribuuje lahve pouze ve Spojených státech (alespoň do těch, kam je dovoz alkoholu povolen). Nápoj samozřejmě nevyrábí sama, ale uzavřela partnerství s jinými zkušenějšími výrobci z oboru. Něco nám říká, že mezi příznivci automobilky se po této limitce jen zapráší.

Odemknout video

Stanislav Kolman
Diskuze (9)

Doporučujeme

8. 11. 2020 00:21
Re: Při kvalitě Tesly
Pravděpodobně jde o nový Muskův zoufalý pokus, jak oddálit blížící se bankrot jeho továrny na mobilní elektrošunty. ;-)
Avatar - kari.laz
6. 11. 2020 16:53
Re: Při kvalitě Tesly
Možná by jsi tento problém řešit nemusel, protože při kvalitě jejich montáže by tomu buď upadlo dno, nebo minimálně víčko a stejně by ti třišlo prázdné sklo :D
Avatar - _Karel_
6. 11. 2020 16:40
Re: mrde nemocny
Přestaň se chovat jako dobytek, dobytku.
6. 11. 2020 15:20
mrde nemocny
Zpatky na vychod. Ja vim ze tesla te pocitove priblizuje světu, ale jen v tvem malem mozecku. Jsi stale tatar a to se nemeni ani tim ze korzujes na zapadnim webu. *** zere hovna a my motory V8 s kompresorem. Kdyz nemas svuj nazor, nereaguj na zabavne komenty a nerikej jim hejty. Az bude hejt, tak se z toho poseres do vejvrtky.
Avatar - Ondore
6. 11. 2020 14:41
Limited thinking
Je zaujímavé, ako limitovaná edícia dobrého pitia dokáže naštartovať všetky dva mozgové závity tunajších petrolheadov, aby vyplodili nejaký hejt. Dúfam, že si nezabudli predtým dať k obedu Volkswagen currywurst, lebo len tak predsa udržia nažive svet tradičnej autovýroby.