Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota hledá lokalitu pro novou továrnu

Ladislav Čermák
Diskuze (241)
Na evropském kontinentu pravděpodobně již za několik měsíců začne stavba nové automobilky Toyota. Kde? To se zatím neví...

Podle neoficiálních zdrojů se největší japonská automobilka poohlíží po vhodné lokalitě pro nový výrobní závod střední kapacity - v plně provozním stavu, kterého by měl dosáhnout koncem této dekády, by měl produkovat 100 tisíc automobilů ročně. Ve hře je mj. Německo a Francie, Česká Republika se tentokrát pravděpodobně nedočká.

Zástupci automobilky tuto neoficiální informaci samozřejmě prohlásili za spekulaci, avšak okolnosti je usvědčují z mlžení - Toyota spustila a dále provozuje silnou marketingovou kampaň na podporu luxusních modelů, zejména Lexusu GS, i na východ od Atlantiku, a k pokrytí rychle rostoucího evropského odbytu se nejlépe hodí právě operativně vybudovaná továrna přímo na místě - dovoz Lexusů z USA je zřejmě ekonomicky neodůvodnitelný. Co si o tom myslíte vy? Má ČR aspoň teoretickou šanci na získání další velké investice? Diskutujte pod článkem.

Ladislav Čermák
Diskuze (241)
15. 5. 2006 10:46
Re: ČÍSLA ČÍSLA ČÍSLA
Již jsem to dostatečně vysvětlil. A z mé odpovědi to dilema navyplývá.
14. 5. 2006 20:48
Re: ČÍSLA ČÍSLA ČÍSLA
Někam mi ulétla ta horní odpověď, tak jsem dolu zrestauroval myšlénky... Ale já přece nad Apoštolem nemasturbuju... já jen bráním Apoštola proti těm nesmyslným výtkám, že je to propadák trhu apod... :-) Mám opravdu radost, že i přes silnou kritiku se Apoštol prodává, jako po másle. Nic fatálního v tom nehledej. Camry se tu neprodává... tak nad čím jásat? že frčí v té Oceanii? To mě opravdu nezajímá... Žijeme tady, sledujme náš trh s auty... Nebo myslíš, že v Austrálii se někdo zaklíná tím, kolik se na Slovensku prodá Touaregů? :-) :yes:
14. 5. 2006 20:43
Re: ČÍSLA ČÍSLA ČÍSLA
Odpověď možná vtipná, leč především pravdivá ;-) Vysvětlení máš o příspěvek výše. Za onikání pochvala... svědčí to o velmi vybraném vychování... Hele, čím to je, že tě neoslovují, nepřitahují takové značky, jako je BMW, MB, AUDI, VOLVO...
14. 5. 2006 20:39
Re: ČÍSLA ČÍSLA ČÍSLA
Odpověď je možná vtipná, leč především pravdivá :-) ;-) TTTome, že si onikáš, to je pravděpodobně úchylka převzatá z legend o samurajském zázraku, jak vyrobit nejvíc aut na světě, a já tě v tomhle chápu. Není ovšem, co objasňovat, o příspěvek výše to máš přehledně nastolené. Prosím tě... v čem vězí to, že tě neoslovuje ani BMW, ani MB, ani AUDI, ani VOLVO. Tohle prostě nedokážu pochopit.
14. 5. 2006 20:25
Re: KatalogoVWej masturbant
Fakt? Tak tomu se říká oddanost... :yes: