Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tuning Party - Hradec 2002

Tomáš Zajíček
Diskuze (5)
Příští víkend bude patřit všem tuningovým nadšencům a dalším stejně postiženým lidem. Na Králově-Hradeckém letišti se totiž bude konat vůbec první tuning party v historii České Republiky...

Příští víkend bude patřit všem tuningovým nadšencům a dalším stejně postiženým lidem. Na Králově-Hradeckém letišti se totiž bude konat vůbec první tuning party v historii České Republiky.

A o tom, že to bude akce velkolepá není ani pochyb. Samotný program mluví za vše. Víkendový maratón začne v sobotu 29.6. v 6:00 a skončí v neděli 30.6. v odpoledních hodinách.

Na sobotu jsou naplánovány klasické činnosti, které na pravém tuningovém srazu nesmí chybět. Těmi jsou sprinty na plných 400 metrů, slalomy a pálení pneumatik. Pořadatelé však program navíc obohatili například o exhibici skutečného dragsteru o výkonu 1500 koní, se kterým se prohání jednapadesátiletá mistryně Německa Traudi Moser. Dále je plánovaná taktéž striptýz show, koncert revivalové skupiny Rammstein Members Club, taneční párty za doprovodu špičkových DJ, promítání filmu Rychle a zběsile a mnoho jiných. Program bude skutečně bohatý, stejně tak jako občerstvení.

Nedělní dopoledne bude vyhrazeno na povinnou zdravotní péči po probděné noci a poté se všichni tuneři rozloučí a vyrazí ku svým domovům.

Program budou doprovázet tradiční soutěže o hodnotné ceny. Měřit se bude hlasitost výfukové soustavy a audio soupravy. Bude se hodnotit kvalita úpravy vozů, házet do dálky motorem z Trabanta či držet určitý počet půllitrů na čas.

Vstupné na akci činí pro diváky 120 Kč, pro tunery 300 Kč za 1 vůz včetně posádky a pro ty, jež se budou účastnit sprintů 400 Kč za 1 vůz spolu s posádkou. Pro aktuálnější informace a detaily sledujte stránky {link href="http://www.bervid.cz/srazy/srazy.htm" target="_blank"}AMK Klubu Přezletice{/link}

Tomáš Zajíček
Diskuze (5)