Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

U čerpacích stanic Euro Oil bude pro živnostníky levněji

Dan Vořechovský
Diskuze (20)
Čepro chce v rámci modernizace a konkurenčního boje zavést nový systém slev pro živnostníky a malé podnikatele. Za dva měsíce by měl být spuštěn pilotní projekt zahrnující 11 čerpacích stanic.

Státní společnost Čepro, které provozuje síť čerpacích stanice Euro Oil, se chystá pro živnostníky a malé podnikatele zavést prodej paliv za velkoobchodní ceny. Způsob nákupu paliv bude připomínat nakupování v prodejnách sítě Makro. Čepro nabídne výhodnější podmínky zatím u jedenácti stanic. Půjde zejména o stanice v odlehlejších oblastech a poblíž skladů paliv Čepra. Přilákat chce v první řadě farmáře, pekaře nebo drobné dopravce. Pokud se tento systém prodeje osvědčí, bude rozšířen i na další čerpací stanice. Projekt by měl být spuštěn zhruba za dva měsíce a bude využívat slevových magnetických karet.

Ředitel Čepra Pavel Švarc však upozorňuje, že cenově Čepro nechce konkurovat čerpacím stanicím hypermarketů, které podle něj vykazují nulovou nebo dokonce zápornou marži. Čepro chce v rámci tohoto projektu slev investovat 50 milionů korun. Jde o zlomek celkových investic plánovaných na letošní rok, které dosáhnou úrovně 2,5 miliardy korun. Čepro musí investovat zejména do obnovy a rozšíření kapacit produktovodů a skladů. Obnova skladů a domácí distribuční sítě Čepra si do roku 2011 vyžádá náklady ve výši až 6,5 miliard korun.

Dan Vořechovský
Diskuze (20)
Avatar - JFK
10. 4. 2007 09:09
Uz berou eurroil utokem
[odkaz] :-[]
8. 4. 2007 19:25
Čepro
Nejzajímavější na celém článku je informace, že majitel sítě čerpaček Euro Oil je firma vlastněná státem. Domyslet si, kdo poskytované slevy ve skutečnosti zaplatí je tedy snadné.
8. 4. 2007 19:18
Re: VELKOOBCHODNÍ SVĚT
Sím, pančelko, už je to nějaký ten pátek. ;-)
8. 4. 2007 14:48
Re: VELKOOBCHODNÍ SVĚT
:-) :yes:
8. 4. 2007 14:30
Re: VELKOOBCHODNÍ SVĚT
Připomněl jsi mi má mladá léta. Na školních sešitech bylo zezadu napsáno " MO 1,- Kčs ". :-)