Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vertu for Bentley je skutečně luxusním smartphonem (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Dvě prestižní anglické značky spojily své síly a výsledkem je luxusní mobilní telefon, který míří přímo na majitele vozů s okřídleným B na přídi.

Automobilka Bentley a výrobce luxusních smartphonů Vertu odhalují první produkt, který pochází z jejich spolupráce, kterou obě společnosti ohlásily začátkem letošního roku a plánují ji prozatím na pět let.

Vertu for Bentley vychází ze standardního letošního modelu Signature Touch, od nějž se odlišuje především svým zevnějškem. Ten se totiž pyšní vedle kovu a skla i pravou telecí kůží s ručním prošíváním ve tvaru diamantu a logem automobilky Bentley.

Vedle svého vzhledu se může Vertu for Bentley dlouhý 145 mm, široký 69 mm a vysoký jen 10,45 mm pochlubit i operačním systémem Android 4.4 KitKat a svou výbavou v podobě 4,7palcového FullHD displeje, procesoru Qualcomm Snapdragon 801, 64GB interní paměti nebo 13megapixelovým fotoaparátem.

Vertu for Bentley bude dodáván s lithium-iontovým akumulátorem s kapacitou 2275 mAh, která by měla poskytnout dostatek šťávy až na 15 hodin a 30 minut hovoru nebo 380 hodin v pohotovostním režimu.

Jedinečný smartphone má vzniknout v sérii omezené na 2000 kusů a jeho prodej má probíhat ve vybraných buticích značky Vertu po celém světě a jeho cena je stanovena na 10.700 britských liber (zhruba 375.000 Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
17. 10. 2014 09:26
Re: Střeva?
Teď mi došlo, že to není Constellation, ale Signature Touch. :-) Téměř všeho dvojnásobek, čtyřjádro Snapdragon 2,3 GHz, 2 GB RAM, 64 GB flash.
17. 10. 2014 01:06
Re: Jak od Asiatu z trznice...
Vertu není jen mobil, není to o nejlepším hw není to Samsung, ale Vertu! Vertu je noblesa, vyrábí se v omezených sériích, neprodává se na každém rohu. Navíc je to také o službách, Vertu slouží jako vstupenka do mnoha VIP podniků po celém světě. Ať přijedete kamkoli v civilizovaném světě, přes zákaznickou linku vám seženou vše hotel, vstupenky, taxi atd. Za příplatek máte i osobního asistenta, co vám zorganizuje diář, vyřídí letenky, zapůjčení automobilu atd. A to vše 24/7. Někdo sebou musí tahat pádlo aby si našel co potřebuje, někomu stačí zavolat :-! Nejdřív doporučuji si Vertu zakoupit, vyzkoušet jak telefon tak služby a pak teprve hanit.
16. 10. 2014 13:09
Jak od Asiatu z trznice...
Me proste na pohled vubec nesedi, takova splacanina jak od asiatu z trznice. Muze to mit sebe lepsi materialy, ale kdyz to vypada, tak jak to vypada....V realu to je trosku lepsi jak na obrazkach ale i tak proste se mi vubec nelibi a asi bych si na nej nikdy nezvykl, i kdybych na nej mel....ale komu se libi a ma na nej,tak at si ho koupi, kdyz mu bude vyhovat, bohuzel si jej kupuji lidi, aby ukazali, ze na to maji a mysli si buh vi co nemaji....pritom je to porad jen mobil....
16. 10. 2014 11:32
Re: Telefon pre idiotov?
Jeden Vertu-model som chvilu drzal v ruke, a ak by som ho mal charakterizovat dvoma slovami, tak poviem "navonany prd".

Mozno tento model je lepsi, ale od znacky ktora si zaklada na akejsi pofidernej "exkluzivnosti" by som cakal dokonalost v kazdom smere. Lenze od tej je Vertu velmi daleko!
Avatar - Glaukos
16. 10. 2014 10:18
Re: Telefon pre idiotov?
Vem do ruky Vertu a takovou blbost bys nenapsal