Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ken Block láká na Gymkhanu 5

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Americký jezdec Ken Block se svým týmem připravil další Gymkhanu, ale prozatím zveřejnil jen krátkou upoutávku.

Videa Gymkhana, jejichž hlavním hrdinou je Ken Block se svým strojem, zhlédly již desítky milionů diváků. Nejnovější z těchto videí, pojmenované Gymkhana 5, bude mít premiéru 9. července 2012.

Na své nové dílo Ken Block upozorňuje prostřednictvím krátkého videa. To bylo natočeno na lodi v Sanfranciském zálivu poblíž slavného mostu Golden Bay. Americký jezdec i v této krátké upoutávce předvádí, jak dobře ovládá svou závodní Fiestu a driftuje na velmi omezeném prostoru, kde by jediná chyba znamenala nepříjemnou koupel.

Gymkhana 5 bude bezpochyby opět dokonalou show plnou driftování a kaskadérských kousků s ostrým Fordem Fiesta WRC, která naváže na loňskou Gymkhanu 4 natočenou v Hollywoodu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Avatar - JDM
27. 6. 2012 18:34
Re: body do MS
komerční je určitě ale co není komerční a má miliónový zhlédnutí na youtube??? berto tak že za šílený milióny koupil WRCčko a a pustil se do světa závodění mezi lidi kteří závodí od tý doby co se naučily chodit on se k autum dostal o hodně dýl než ostatní co WRC jezdí a ty zkušenosti mu prostě chybí vo tom žádná ale i tak klobouk dolů. a ty jeho Gymkhany ber jen jako show zábavu jen tupec poběží druhej den pro DC boty nebo si kupuje každej den monstra jen proto že to viděl na internetu a to že se na to podíváš na youtube tě nic nestojí :-)
27. 6. 2012 07:23
Re: body do MS
Klid... samozřejmě jsem to zveličil, nic proti němu nemám. Jen jsem chtěl napsat, že Gymkhana je prostě tak trochu komerční záležitost, nebo si myslíš že to vše dělá jen tak pro jeho a naši zábavu? To že tohle umí samozřejmě nevyvracím. ;-)
Avatar - JDM
26. 6. 2012 23:54
Re: body do MS
čehosi od DC xD kolik ti je 19??? neznáš DC?? to spíš vypadá že ty žiješ v nějaký kolonii komerce je všude hlavní je mít FB a komerci zasvětit svůj virtuální život block aspoň něco umí je to sranda a show na WRC nemá to je jasný ale jezdí a nevzdává to nepotřebuje zvedat prodeje DC to se neboj
26. 6. 2012 18:56
Re: body do MS
Amerika, co jiného čekat od obyvatele této kolonie. Je to jen a jen komerce, hlavně když stoupne prodej energiťáku Monster a čehosi od DC ... ;-\
26. 6. 2012 15:35
body do MS
Kdyby si raději vyjezdil nějaké body v MS WRC než točit video pro puberťáky.