Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nehoda prvního českého Lamborghini Huracán z místa spolujezdce

Jan Mička
Diskuze (167)
Loni obletěla motoristický svět zpráva o prvním zničeném Lamborghini Huracán. Přinášíme video z hrůzostrašné nehody na maďarské dálnici M7.

V srpnu loňského roku jsme na našem portálu Autofun.cz zveřejnili snímky z premiéry prvního Lamborghini Huracán přihlášeného v České republice. Majitel si křiklavě zelený desetiválcový sporťák moc dlouho neužil – ani ne měsíc poté totiž bylo kupé zničeno na maďarské dálnici M7.

První české Lamborghini Huracán jste si mohli vyzkoušet i vy – nabízela jej totiž pražská půjčovna luxusních a supersportovních automobilů. Podobný scénář se pravděpodobně stal i před nešťastnou cestou do Maďarska, kde z něj zákazník zkoušel „vymáčknout“ maximální rychlost. Ve chvíli, kdy se ručička tachometru nacházela nad hodnotu 310 km/h, však došlo ke ztrátě kontroly nad vozem a ten jako neřízená střela opustil dálnici.

Z Lamborghini nezůstalo prakticky nic, nicméně posádka hrozivě vypadající nehodu přežila. Podle informací, které majitel vozu zveřejnil na svém facebookovém profilu, zaplatil řidič desetiprocentní spoluúčast, v případě totálního zničení tedy deset procent z ceny Huracánu (asi 700.000 Kč). Náhrada za „zesnulý“ exemplář by již měla být na cestě.

Jan Mička
Diskuze (167)
21. 1. 2015 12:16
Re: Tahle čecháčkovská nenávist
Třeba jo, ale je jim to jedno.
Avatar - dolfi
21. 1. 2015 11:48
Nestavěla tu dálnici v Maďarsku taky Eurovia?
>:-[]
21. 1. 2015 08:52
Re: Pojišťovna
Jako to bych predpokladal, ze to na nem pojistovna bude vymahat. Vzdyt tam jede o 200km/h vic nez je max povolena rychlost! A prokazat to nebude az zas takovy problem, ze.
Nicmene ridic si z toho asi moc nic delat nemusi - nejaky penize, pche - prezil on i spolujezdec, co vic by si kdy v zivote mohl prat.
21. 1. 2015 08:31
Re: 130 km/h!
Ty seš jeho máma nebo tiskovej mluvčí >:D Zatím jsem s ní spokojenej. Leju do toho víceméně jen naftu a měním olej. Výdaje na servis minimální. Tak proč to prodávat? Až se mi naskytne příležitost koupit něco lepšího, tak můj vozovej park modernizuju neboj ;-) I když je fakt, že to letí strašně. Už je to 12 let stará kára.
Avatar - white label
20. 1. 2015 21:56
Re: 130 km/h!
Ty, poslouchej, už se stalo (loni), takže teď si nejspíš na řadě ty, se svou 12 let hoblovanou Octou Olinkou... ;-)