Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nejmladší britský princ už jezdí v Range Roveru

Diskuze (26)
22. července se ve Velké Británii narodil nový následník trůnu. Jmenuje se George Alexander Louis.

Narození královského potomka samo o sobě není typickou zprávou pro Auto.cz – není ale bez zajímavosti, čím novorozený princ jezdí. Den po porodu si ho rodiče, princ William a vévodkyně Kate, odvezli v novém černém Range Roveru.

Doprovod královskému páru obstaral starší Range Rover. William se ale jako správný otec o všechno postaral sám osobně: před objektivy novinářů připoutal syna v sedačce na zadní sedadlo, posadil se za volant a odjel.

Domácí značku ctí i Williamův otec. Princ Charles a jeho druhá manželka Camilla přijeli do porodnice pro změnu v Jaguaru XJ. Rodiče princezny Kate pro změny dorazili v tradičním londýském taxíku.

Diskuze (26)
Avatar - Hammunasakra
26. 7. 2013 10:57
Re: Dobrej fór
Myslim. Že bys mi neměl řikat Kylie >:-[]
26. 7. 2013 09:48
Re: KRÁLÍK
Srovnávat jedno z nejlepších aut na světě se soclimuzínou, to chce slušnou odvahu ;-)
26. 7. 2013 07:46
Re: ok
tak snad i my máme osobnosti hodné obdivu, že někoho zajímá s čím si bartošová vytírá zadek je jeho problém, kdo hledá najde :-)
Avatar - vabis
25. 7. 2013 23:57
ok
Jen ať jezdí, jde vidět, že v Británii je svět (místy) ještě normální ;-) Pěkný pár, to u nás obdivujeme jen Janoušky a Bartošové 8-s
25. 7. 2013 22:44
veřejný život - věc veřejná
mě se to líbí, z porodnice v novým rangi, ani na to zřejmě tolik makat nemuseli, holt v anglii nebo dánsku případně belgii stačí se umět dobře narodit, prolézt pár elitářských škol, vono to zas tak těžký nebude, ne, že bych byl zarytej komouš, tyhle červený feny bych si rád všechny podal, ale nějaká aristokracie mě zajímá leda tak maximálně když tlačím to svoje :-!
btw: ať se malýmu daří ;-)