Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nové Audi A4 – prohlídka exteriéru i interiéru

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (20)
Nástupce současné generace Audi A4 (B7) se představí na letošním autosalonu ve Frankfurtu, který začne za pár dní. Po prvních oficiálních fotografiích a technických údajích je zde i krátké video, na kterém se představuje karoserie i interiér nového vozu.

Na první pohled se toho na vzhledu karoserie oproti odcházejícímu modelu příliš mnoho nezměnilo a nové Audi A4 (interní označení B8) vypadá spíše jako evoluce předchozí generace.

Přesto se jedná o zcela nový model, který přichází s většími rozměry a jeho karoserie narostla do délky o 11 cm na celkových 470 cm. Nabídka pohonných jednotek má být podobná jako u kupé A5, v některých případech však budou k dispozici i verze s menším výkonem.

Více si o novém Audi A4 můžete přečíst v článku - Nové Audi A4: premiéra nového modelu a nového TDI (oficiální foto a info).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (20)
4. 9. 2007 18:05
Re: ČTVRTÝ ROZMĚR
:-) :yes:
Avatar - Dinar
4. 9. 2007 12:26
Re: ČTVRTÝ ROZMĚR
:-) tak možná to mafiánování na Slovensku tolik nenese, anebo se jen vždycky do záběru dostanou ty policejní S4ky. ;-)
Avatar - Dinar
4. 9. 2007 11:36
Re: ČTVRTÝ ROZMĚR
Ale no tak, lazymarmonte, nejde přece o to, že bychom u nás neměli mafiány, snažím se ti naznačit, že pro tyto typy je A4ka nezajímavá, pokud Audi pak minimálně A8, S8 nebo R8 pro "mafiána sportovce". Možná jsi zaznamenal zatčení v přímém přenosu jednoho z nejznámějších mafiánů v ČR, Starky, toho vytáhli na dálnici zrovna z A8ky. ;-)
Avatar - Dinar
4. 9. 2007 08:07
Re: ČTVRTÝ ROZMĚR
;-) :yes:
Avatar - Dinar
4. 9. 2007 08:06
Re: ČTVRTÝ ROZMĚR
Mafián v A4ce ?!! >:-[] >:-[] To musíš žít nějakou hodně východoevropskou realitu, lazymarmote, i když nevím, i v Haliči snad uvidíš tyhle typy spíš v pětistovkových selatech, v našich podmínkách je áčtyřka autem např. selfmademana s malou dobře fungující firmou nebo i managerským autem nějaké větší, ale neokázalé, firmy, rozhodně jí jezdí spíše prototyp popsaný GTIm než účastník "divokého života v mafiánském segmentu". :-O