Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Pití v autě? V tesle zhola nemožné!

David Bureš
Diskuze (17)
Mód Ludicrous ve vozech Tesla už vyděsil mnoho pasažérů. Někteří z majitelů se jím stále baví a cestujícím vymýšlí různé soutěže.

Američan Brooks Weisblat nemá rád, když se v jeho autě pije, svým pasažérům pití uvnitř jeho tesly dokonce zakazuje, což se třeba jeho dětem ani trochu nelíbí. Weisblat se s nimi rozhodl vsadit, jestliže v jeho vymyšlené vodní výzvě vyhrají, mohou si v jeho tesle pít, jak je libo. Nutno podotknout, že jeho dcera a syn ve hře neobstáli.

Chlapík z Floridy své děti vyzval k tomu, aby si vzali plné s kelímky s vodou, a zadal jim na první pohled jednoduchý úkol. Jestliže se během jízdy zvládnou napít, aniž by jim byť jen jedna kapka ukápla, mohou v budoucnu pít v jeho autě, kdykoliv se jim zachce.

Děti úkol s nadšením přijali, jenže to zřejmě zapomněli na to, že tatínkova Tesla Model S má v rukávu schovaných pár triků. Weisblatovi totiž stačilo silně sešlápnout plyn, auto prudce vystřelilo vpřed a dětskou posádku zanechalo politou.

A když pak Weisblat spustil mód Ludicrous, bylo jasné, že ani druhý pokus nebude pro jeho dceru a syna vítězný. Na budoucích výletech se tak musejí smířit s tím, že se během cesty budou muset obejít bez osvěžení šálkem nějakého lahodného nápoje...

David Bureš
Diskuze (17)
24. 7. 2021 11:53
Čaj do auta!
My teda dětem do auta pití bereme zásadně v uzavíratelných nádobách. A potrpíme si na tom. Často do nich lejeme čaj, neboť před týdnem k nám přišla tchýně s tím, že na https://www.firemnikrabicky.cz/…krabicky-na-caj/ pořídila parádní krabičky na čaj. No to by bylo, abychom se nedali do pití kvalitního venezuelského čaje, že? Jakému čaji holdujete vy?
15. 9. 2016 21:08
To je ale blbý článek
Já myslel, že to je nový nevypnutelný automat v Tesle a ona je to taková pitomost. Sorry na polití děti by mi stačil i trabant a to byl ekologičtější ...
15. 9. 2016 11:26
Re: silně sešlápl plyn..
Výkon těžko. Pokud jsi to tedy zrovna neudělal v té rychlosti, ve které toho maxima dosahuje. Když už se směješ tomu plynu.
15. 9. 2016 11:22
Re: Pití
Před lety v Nizozemsku zapřáhli Leaf za pickup (velikostně minimálně F150) a vyzkoušeli, jak rychle se nabije. A bylo to celkem rychlé, i když už si na žádná čísla nevzpomenu.
15. 9. 2016 09:23
co je je to za nesmyslný článek?
1. otevřený kelímek nepatří do žádného vozidla (žádného auta ani autobusu), samozřejmě z bezpečnostních důvodu
2. k pití ve vozidle se obvykle používá lahev nebo uzavřený kelímek s dírou/brčkem, takže nikdo nemusí trpět žízní ani za jízdy
3. jakou to má souvislost s Teslou - tj. v čem je to jiné než v kterékoliv jiném autě?