Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Policejní honička v ulicích Prahy

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (74)
Dramatická policejní honička nemusí být výsadou akčních filmů. Pronásledování motorkáře nabité rychlostí zachytila kamera v policejním voze v polovině letošního července přímo v Praze.

Pronásledování motorkáře jedoucího na stroji bez registrační značky po dělící čáře a následně pruhem vyhrazeným pro autobusy a vozy taxislužby začíná v ulici Vrchlického na pražském Smíchově.

Odtud zavede motorkář policejní Škodu Octavii skrz Tunel Mrázovka a Zlíchovský tunel až za Barrandovský most a během necelých čtyř minut urazí přes osm kilometrů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (74)
Avatar - Slavek-TDM
21. 11. 2012 21:41
A co ta x6
ktera jela ve vyhrazenem pruhu pro autobusy a taxi? V ty zrejme jel nejakej soudruh znamej advokat, u kteryho kontrola smrdi prusvihem... :no:
21. 11. 2012 20:55
Re: USA
:yes:
21. 11. 2012 20:52
Re: Skvělí zákrok
Tak na tebe jsem ještě nenarazil - minulý týden jsem už už myslel, že za mnou jede opravdu slušný motorkář - to trvalo tak minutu, pak udělal dvě myšky, natáhl to přes dělící čáru a byl v háji. Chci tím říct jedno - v koloně nikdy nevidíš stát motorku - proč? Když na magistrále stojí všechny tři pruhy a nejede to, kolem tebe kličkuje motorka. Chvilku jede mezi levými pruhy, pak zjistí, že před ní přejíždí auto, tak to švihne mezi ostatními auty doprava a objede z druhé strany.

Já nemám problém s tím, že spěchají, ale někdy auta minou o cm a většinou je to spíš náhoda, že nikoho nezraní.

Pokud jezdíš tak, jak máš, tak jsi v pohodě a nemusíš se zastávat někoho, kdo nejezdí správně. Abych byl spravedlivý - platí to i u aut, ale aut jezdí nepoměrně víc nehodovostně jsou na tom líp.
Avatar - baca42
21. 11. 2012 16:57
Re: Policajti
:yes:
21. 11. 2012 15:44
Re: ???
No spíš by měl vrátit papíry na mašinu, protože kdyby byl co k čemu, tak jim zmizí jak pára nad hrncem, jel dost mizerně... mašinu na to měl... Vemu za to a za 3 vteřiny švestky nevědí, kde jsem... pak v klidu zastavím, slezu z toho, dám si kafe na benzínce a až dorazí, tak jim oznámím, že kamarád se byl projet a teď mi mašinu přivez... JO tak on udělal průser? A to je mi lííííto... >:D

P.S. To je nadsázka, já se s policajtama nehoním, nemá to cenu, v klidu zastavím, pošlu to do správního řízení a "ujedu" jim tam :-)