Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Velmi rozhněvaný muž vs. ledově klidný řidič

David Bureš
Diskuze (54)
Udržet nervy v klidu po dopravní nehodě je někdy dosti těžké. Přiložené video ukazuje jak toho totálně rozzlobeného, tak toho ledově klidného.

Video zachycuje scénu po srážce dvou vozidel. Zatímco řidič auta nabouraného zezadu vyšiluje, křičí na druhého řidiče a mlátí do jeho vozu, druhý řidič sedí naprosto klidně ve svém autě a rozzlobeného šoféra si vůbec nevšímá.

Scéna nakonec končí příjezdem policie. Vyšilující mladík je tak ukázněn a musí si klidně stoupnout ke svému automobilu s rukama položenýma na kufru.

Podle majitele účtu, který video nahrál, bylo auto vpředu jen lehce odřené, zatímco druhé vozidlo potřebovalo nový nárazník. Rozzlobený muž byl mimochodem člen americké námořní pěchoty. Zatímco v boji přijde jeho chování jistě vhod, v civilním prostředí může způsobit spoustu problémů.

David Bureš
Diskuze (54)
7. 4. 2013 17:19
bacha na to kdo sedi v aute
Stojim za autem na křižovatce, nikde nikdo je na hlavní , ani blinkr nic.Po půl minutě krátce zahoukám. U auta přede mnou se otevřou dvěře a rychle vyléza řidič. Přidám rychle plyn ,blinkr a rychle pryč.Běží za náma a bouchne mi do auta.Zastavím, Vystupujeme.Proti mně běží kluk o půl hlavy vyšší a řve na mne. Řeknu svému mládému, co vystoupil taky. Běž do něj (můj mladej má 120kg a posiluje, o půl hlavy vyšší než útočník) v půlce cesty ho zvedne pomalu ho odnese na kapotu jeho auta a hlavu mu opře o střechu a ruku připravenou k úderu. útočník se omlouvá mému autu naštestí nic není bouchl do skla. Jeho manželka a tchyně hystericky řvou. Uklidním situaci nasedáme do auta a odjíždíme, nedostal ani ránu. Ponaučení bacha kdoi sedí v autě oběti.
Avatar - Bristol
7. 4. 2013 12:40
Re: Priblblá americká opica ...
jak si můžeš bejt tak jistý že všichni v arabském světě sou takoví jak říkáš...?? ano mají tam islamistické skupiny, militantní bojůvky co šíří xenofobii...ale když ty napíšeš toto tak vlastně nejsi o nic lepší než oni....ne každej muslim je terorista a ne každej terorista je muslim... ;-) většinová muslimská společnost ve většině tamních zemí se těmto skupinám straní uplně stejně jako my v evropě...problém je že ve zdejších médiích se hold mluví jen o tom kde co vybuchlo a kde se co semlelo...ale tak už to bejvá... ;-)

pravda v Afghanistánu nebo Pakistánu jsem nebyl...ale třeba v Libanonu a Sýrii(ještě před válkou) ano a tam je to přece jen diametrálně odlišné...jak je to v sýrii dnes nevím ale vzhledem k tomu že tam napochodovali výše zmíněné militantní skupiny tak to dnes asi také růžové nebude...ale chtělo by to trochu rozlišovat řadovou společnost, a islamistické skupiny
Avatar - biscuit
5. 4. 2013 22:49
Re: Ledově klidný?
kdyby na me nekdo troubil 500 metru, taky bych se ho asi taky nesnazil pochopit :-)
Avatar - jozephko
5. 4. 2013 15:19
Geniálne zvládnutá situácia
Pokiaľ to nie je nahrané, tak krásne vidieť, ako najlepšie vytočiť nejakého magora. Nevšímať si ho a byť úplne kľudný. A navyše si všetko dokumentovať pre náhradu neskorších škôd. Toto by mohli premietať v autoškolách.
Mimochodom, tie kopance do dverí auta urobili asi väčšiu škodu ako samotná nehoda.
5. 4. 2013 12:32
Re: stalo se mi neco podobnyho
byl to 530D model E39, podle ještě zlutejch blinkru obstarozni kousek minimalne 15 roku, kryty svetel byly uz hodne matny, svetla sotva prosvitaly, auto uz toho mělo asi hodne za sebou.
co sem koukal na pojisteni, zrovna mel mit nove po technicke, skoda ze sem si nevyfotil i zadni RZ, zajímalo by me jestli tu technickou mel.
číslo 9S* ****