Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen GX3: Nenarozený nebožtík jde k ledu

Miro Mihalik
Diskuze (38)
Koutky dolu, zatlačte slzu, mávejte bílým šátečkem… Volkswagen nechal potichu vykouřit do ztracena slibný projekt, kterým jsme mohli šňupat zábavu ze silnice nekontrolovatelnými dávkami.

Společnost Defiant Motors drží smutek. Doufali totiž, že pro Volkswagen spustí sériovou výrobu nadupané tříkolky GX3. Za cenu kolem 17 tisíc dolarů plánovali (zatím pouze pro americký trh) alternativu k nejrychlejším sportovním automobilům. K tomu ovšem potřebovali souhlas nejvyššího vedení Volkswagenu.

Aaron Mady, majitel firmy, se pokoušel s VW vyjednávat a na svých internetových stránkách dokonce prosil odpovědné osoby z německého koncernu, aby s ním komunikovali. Stalo se, ale odpověď byla zamítavá. To zarmoutilo nejen zaměstnance této mladé společnosti, ale zejména spoustu fanoušků, kteří se houfně registrovali na webu a tím vyjadřovali podporu smělému projektu. Naneštěstí, auto skončí v muzeu.

Miro Mihalik
Diskuze (38)
12. 7. 2007 21:25
Re: Zaplať pánbůh, že to stopli.
cO? ;-\
Avatar - R32
12. 7. 2007 21:18
Re: Zaplať pánbůh, že to stopli.
OK, no uvedom si že na takéto motokáry je predsalen VW nie najvhodnejším výrobcom. Nech sa do toho vrhne KTM alebo Yamaha, nepoviem ani slovo... ;-\
12. 7. 2007 12:17
Re: Zaplať pánbůh, že to stopli.
A co tak spustit poriadny vyvoj a zapracovat na jazdnych vlastnostiach. Zbalit to s tym, ze je to zle, je velmi jednoduche. Keby chceli, dotiahli by to do zdarneho konca. A dokonca by im nakoniec mozno presla aj normalna naprava vzadu. Vravim o chybajucej odvahe a chuti dotahovat experimenty do zdarneho konca.
12. 7. 2007 12:13
Re: Zaplať pánbůh, že to stopli.
Toto auto so znackou VW sa mi paci, nepaci sa mi, ako ho odpisali. Najprv poriadne citaj, potom to skus pochopit a az potom skus reagovat kamosko.
Avatar - R32
12. 7. 2007 08:41
Re: Muzeum??
>:D no letajúce labute, hudba, strelnica, strašidelný zámok, reťazovka a tak... >:D >:D