Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Multivan Allstar: zvýhodnění 68 tisíc Kč

Ondřej Láník
Diskuze (8)
Paket komfortních a bezpečnostních prvků nyní místo 98 tisíc korun příjde jen na 30 tisíc.

Paket komfortních a bezpečnostních prvků nyní místo 98 tisíc korun příjde jen na 30 tisíc.

Velkoprostorové modely Multivan patří k nejpopulárnějším představitelům své třídy. Jejich pozici jistě dále posílí akční modely Allstar, které zákazníkům přinášejí bonus přes 68 000 Kč (bez DPH) v podobě cenově zvýhodněné výbavy.

Akční paket Allstar, který je určený výhradně pro modely Multivan ve výbavě Comfortline, za 30.000 Kč přináší tyto komfortní a bezpečnostní prvky: třízónovou automatickou klimatizaci Climatronic s dalším ovládacím panelem v prostoru pro cestující, metalický lak nebo lak s perleťovým efektem, autorádio „delta“ s 8 reproduktory, duální anténou v bočních oknech vzadu, multifunkční volant pro obsluhu tempomatu a autorádia, mlhové světlomety integrované do předního nárazníku, parkovací asistent vpředu i vzadu, servodovírání zadních výklopných dveří s přídavným ovládáním z interiéru, servodovírání levých i pravých bočních posuvných dveří a tónovaná skla oken - od středního sloupku jsou skla zatmavená.

Běžná cena celého paketu činí 98 747 Kč (bez DPH), ovšem zákazník zaplatí pouze 30 000 Kč (bez DPH), což představuje cenové zvýhodnění více než 68 000 Kč (bez DPH). Akční nabídka Multivan Allstar platí pro vozy objednané od 3. 4. až do 31. 7. 2006.

Ondřej Láník
Diskuze (8)