Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Touareg jako papamobil

Libor Zezulka
Diskuze (28)
Svět má nového papeže. Benedict XVI pochází z Německa, a tak není divu, že bude jezdit německým papamobilem. Jeho první verzi připravil Volkswagen z modelu Touareg.

O původu nového papamobilu, který čerstvě zvolený papež poprvé vyzkouší na setkání světové křesťanské mládeže v Kolíně nad Rýnem v srpnu, není možné pochybovat. Vzešel z Volkswagenu Touareg. Konstruktérům stačilo pouze odstranit zadní řadu sedadel, uříznout kousek střechy a přidat prosklenou a samozřejmě neprůstřelnou kukani. Barva vozu bude, jak také jinak, zářivě bílá. Další informace, například o motoru, zatím nejsou dostupné. Uvidíme, čímž Volkswagen nového papeže oblaží. V úvahu přichází benzínový šesti, osmi a dvanáctiválec. Oficiální papamobil Jana Pavla II. nesl znak Mercedesu.

Libor Zezulka
Diskuze (28)
22. 4. 2005 13:41
Re: TAK HOŠI
22. 4. 2005 13:40
Re: TAK HOŠI
22. 4. 2005 13:40
Re: TAK HOŠI
Nudone Tys mě těď tak krásně rezesmál Musíš si to přečíst.
22. 4. 2005 13:07
TAK HOŠI
a je klid. Zameteno. Všechno v ažůru. Ticho jako v kostele. Jo, jo. Je to tady. Přiznám se. Nečekal jsem tohle vůbec. Ovšem. Jsou chvíle. Kdy. Člověk. Musí. Smeknout. Tak pánové, klid. Tohle vlastně přijít muselo... Jo, jo. Ti nejlepší, ti k sobě cestu vždy najdou. Amen. Jo a ještě něco - A bychť měl proroctví a povědom byl velikého tajemství i všelikého umění a kdybych měl tak velikou víru, že bych hory přenášel, lásky pak, kdybych neměl, nic nejsem... (První Epištola Sv. Pavla, kap. 13).