Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volvo V90: Tak bude vypadat prestižní švédské kombi

Michal Fokt
Diskuze (17)
Volvo už nám oficiálně představilo sedan S90, tenhle obrázek zase téměř jistě znázorňuje realistickou podobu odvozeného kombi V90.

Volvo si v případě svého nového prestižního modelu řady 90 prošlo premiérou takříkajíc nadvakrát. Jak sedan, tak kombi jsme v předstihu viděli díky úniku snímků přesných sběratelských modýlků, samotné představení sedanu S90 tedy nebylo žádným velkým překvapením. A nebude jím tím pádem ani chystaná premiéra kombi V90.

Modýlek teď navíc posloužil jako vzor nizozemskému virtuálnímu tunerovi jménem Remco Meulendijk, jenž na svém webu RM Car Design zveřejnil obrázky kombi V90, vycházející z existujících fotek sedanu S90 a které lze tím pádem považovat za téměř stoprocentně odpovídající (blížící se) skutečnosti.

Tento rival kombíků Audi A6 a Mercedesu E bude téměř jistě sázet na objemný zavazadlový prostor, ukrytý v elegantní zádi s pozvolně klesající siluetou střechy a jeho příchod očekáváme v roce 2017, kdy dostane do vínku stejnou škálu čtyřválcových motorů jako sedan S90 s vrcholnou plug-in hybridní motorizací T8 s výkonem přes 400 koní.

Michal Fokt
Diskuze (17)
Foktův text
Autorem tohoto textu je Fokt. Víc není treba dodávat.
Re: uzasne
>:D >:D >:D
9. 12. 2015 22:10
Re: V90
Kombíky volvo umí, zajimavý to bezesporu je, premiový nikoliv ;-)
9. 12. 2015 12:53
REKLAMA
Můžete jít, prosím vás, do pryč s těmi trapnými reklamami, které ve fotogalerii naskakují po pár prohlédnutých fotkách? Je to otravné! Už zřejmě nevíte, jak byste ještě víc otrávili návštěvníky vašeho webu, že.
9. 12. 2015 10:49
uzasne
takze odedneska se Remcovi retuse vydavaj za oficialni podoby aut? to bude Remco stastnej az se to dozvi, a urcite i ve Volvu budou jasat ze tak jak Remco naretusuje auto, tak tak se bude i vyrabet, Volvo neVolvo proste to tak musej vyrabet >:D

to ze zde zverejnujete kdejakou retusi s textem ze takhle by mohlo vypadat si ctenari asi zvikli, ale ze us ty retuse nezavislich lidi budete vydavat za realitu, jo to chce hodne novinarskeho kumstu :-! safra to abych taky zmaknul nejakou retusi, jeste zeme nakonec bude auto designer >:D