Vylaďte svůj mobil díky TOP příslušenství nejen do auta

Komerční prezentace

Mobilní telefon má dneska skoro každý, stejně tak většina z nás tráví spoustu času. Každý telefon si zaslouží vyladit díky nejrůznějšímu příslušenství, vybrat si můžete i nějaké do auta. Co sluší každému mobilu?

Dostaňte z telefonu maximum

Mobil je pro většinu z nás nutností, jak jinak bychom byli ve spojení se svými nejbližšími? Stále častěji ho mají i děti, které nám mohou v případě potřeby kdykoli zavolat. Stejně tak je my můžeme zkontrolovat, zda došly do školy nebo domů.

Když mobilní telefon vytuníte různým dostupným příslušenstvím, můžete z něj mít ještě větší užitek. Přeci jen nestojí pár korun, takže se o něj mnohdy bojíme, na cestách se zase snažíme šetřit baterii, aby se nám telefon nevybil v nejhorší možnou chvíli.

Jaké příslušenství se hodí ke každému mobilu?

Když si telefon koupíte, většinou k němu dostanete jen nabíječku a někdy ani tu ne. Některé modely mají navíc silikonové pouzdro, záleží na výrobci. Co dalšího si k telefonu můžete pořídit?

Tip číslo jedna: Ochranné sklo

Bojíte se o displej telefonu? Nechcete si ho rozbít ani poškrábat? I v autě se snadno stane, že vám telefon upadne a může se poškodit. Ochraňte ho díky tvrzenému sklu nebo ochranné fólii.

Víte, že sklo je oproti fólii výrazně odolnější, na druhou stranu taky o něco dražší? Dobře vybrané tvrzené sklo nesmí zkreslovat obraz a zachovat původní kvalitu displeje. Když se pro něj rozhodnete, dost možná ušetříte pěknou částku za opravu rozbitého displeje. Komu z nás totiž mobil ještě neupadl?

Tip číslo dva: Pouzdro nebo kryt

Telefon je poměrně citlivé zařízení, které by vám nemělo padat, je citlivé i na prach a podobně. Ochraňte ho díky pouzdru nebo krytu. Když si pořídíte víc barev, můžete pak telefon dokonce přizpůsobit tomu, kam vyrážíte. Elegantní pouzdro na pracovní schůzku, odolné na sport.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Tip číslo tři: Držák do auta

Taky používáte telefon za jízdy, nebo slouží jako náhrada za navigaci? Pak by vám rozhodně neměl chybět držák na mobil, který telefon pevně a bezpečně uchytí v autě. Můžete si vybrat mezi držáky na palubní desku, na sklo nebo do ventilace, oblíbené jsou i magnetické držáky a držáky s bezdrátovým nabíjením.

Při výběru držáku do auta se zamyslete kromě způsobu uchycení taky nad účelem jeho použití, materiálem, ze kterého je vyrobený a taky nad typem mobilu, pro který držák vybíráte.

Tip číslo čtyři: Nabíječka do auta

Ať už vůz řídíte, nebo jste jen spolujezdec, nabíječka do auta se hodí vždy. Díky nabitému telefonu si jízdu můžete zpříjemnit sledováním videa nebo poslechem hudby, telefon taky může nahradit navigaci a dopravit vás do cíle. Když se pak vydáte na nějaký pěší výlet, budete mít dostatek energie třeba na pořizování krásných fotek.

Tip číslo pět: Paměťová karta

Jaké fotky má každý z nás neustále po ruce? No přece ty v mobilu. Rádi si tam uchováváme vzpomínky na prožité chvíle. Jenže paměť telefonu není nekonečná, proto je fajn mít v záloze paměťovou kartu, díky které paměť rozšíříte.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly