Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženevské video: Volkswagen Concept A

Libor Zezulka
Diskuze (52)
V dalším ženevském videu se podíváme na stánek Volkswagenu, kde zářil koncept sportovního SUV.

V dnešním ženevském videu se podíváme na stánek automobilky Volkswagen, kde zářil koncept sportovního SUV – VW Concept A. Studie s rozměry podobnými Tuaregu poháněná novým přeplňovaným motorem 1.4 TSi (stejně tak by mohl být pod kapotou některý z vznětových motorů TDI) uzpůsobeným na spalování plynu ukazuje, kde může německý výrobce hledat další možnost uplatnění. Jeho modelová ofenzíva, zdá se, jen tak brzo neskončí.

Chcete vědět, co všechno přivezl Volkswagen do Ženevy? Nahlédněte do naší velké přílohy

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (52)
12. 3. 2006 00:53
Re: BIGMAC MÍSTO MOZKU
:-) neměj strach... :yes:
12. 3. 2006 00:15
Re: ach jo
Umíš si to představit obráceně? jako že by Renault prezentoval "A" a VW tu Alticu? :-) Já to vnímám zásadně jinak... Postrádám u tebe jaksi "pochopení" Renaultu a "pochopení" VW... Já ten koncept Renaultu vnímám dostatečně adresně... přesně tohle podvědomě čekám od stylistů Renaultu... dokonalej Renault... vzdušnej, kterej tě křivkama přiková k zemi... aby sis uvědomil, že do nebe tě dotáhne jen on. No a VW... to snad víme... cílí esteticky trochu jinam, ne. A já cítím ten směr. Je zcela jiný než směr Renaultu. Podle mě, je to jenom dobře... jak pro VW, tak pro Renault... Velkým plusem obou studíí je jejich, jak adresnost, tak reálnost... tedy minimálně v mnohých prvcích... To jiné studie postrádají... A můžem přemejšlet... kdo že to vykoval větší ikonu, jestli Renault v Laguně I, či VW v předchozím Apoštolovi... protože nejde jen o koncepty... jde zejména o to, co předhoděj tvý peněžence.
12. 3. 2006 00:01
Re: BIGMAC MÍSTO MOZKU
No, právě pro tu otázku... co mi teď kladeš :-) VW není nuda... VW je programovej styl... oni to dělaj přesně tak, jak chtěj... Třeba Golf... koupilo si ho 24 milióny lidí a řekněme, že si ho kupují minimálně dva lidé... tak bezmála 50 miliónů lidí posvětili styl VW... Ne vše se povede... to snad chápeš. Phaeton sám o sobě je dokonalej produkt... jenže prostě zákazníci v tomto segmentu netouží po logu VW... to je vše.
10. 3. 2006 20:51
Re: BIGMAC MÍSTO MOZKU
Ty musíš bejt hodně zabedněnej.
10. 3. 2006 19:25
Re: BIGMAC MÍSTO MOZKU
Jasně... hlavně je z toho vidět, kam to bude VW sunout. Bravo :yes: