Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi na náplavce potěší fanoušky SUV i sporťáků. Jaké modely v Praze vystaví?

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Již dříve jsme vás informovali, že na výstavě Auta na náplavce se ještě před světovou výstavní premiérou objeví nová vlajková loď A8. Automobilka ale v Praze ukáže mnohem více.

Koncem prázdnin bude pražská náplavka hostit unikátní automobilovou výstavu Auta na náplavce. Hlavním trhákem bude nové Audi A8, které se nám v posledních týdnech postupně poodhalovalo a před několika dny zažilo oficiální premiéru na summitu automobilky v Barceloně.

Světová výstavní premiéra je naplánována na frankfurtský autosalon, jenž vypukne v polovině září. Automobiloví nadšenci z České republiky však budou moci novou vlajkovou loď německé značky vidět ještě dříve, právě na ojedinělé akci na náplavce.

Ingolstadtští ale v Praze ukážou i mnoho dalších, neméně zajímavých kousků. Kromě A8 se na březích Vltavy objeví také vozy stále populárnější kategorie SUV. Návštěvníci výstavy se mohou těšit na modely SQ5 a SQ7. Výstavní sektor automobilky se čtyřmi kruhy ve znaku pak doplní modely A4 g-tron, A3 e-tron a nadšence sportovních aut jistě potěší potvrzená účast Audi RS 5.

Připomeňme, že ojedinělá akce Auta na náplavce se uskuteční od 31. srpna do 3. září a kromě automobilů samotných nabídne také bohatý doprovodný program.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)