Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce: Snímky z prvního dne objektivem fotografa Martina Straky

Jan Mička
Diskuze (9)
Martin Straka se živí jako fotoreportér a komentátor automobilových závodů. Nechyběl ani na zahájení výstavy Auta na náplavce, kde pořídil řadu krásných fotografií.

Unikátní výstava Auta na náplavce odstartovala ve čtvrtek 31. srpna v 18:00 hodin a okamžitě nabrala rychlý spád. Už v 18:30, tedy pár minut po oficiálním zahájení, za přítomnosti zástupců našeho vydavatelství a radních městských částí Praha 2 a Praha 5 nastoupila na hlavní pódium kapela Jelen, kterou ve 20:00 vystřídala kapela Monkey Business, a všechno završila vodní světelná show shrnující největší okamžiky automobilové historie.

K fotografům, kteří pro Auto.cz a další tituly vydavatelství Czech News Center mapovali přípravy výstavy, se přidal také fotoreportér a komentátor automobilových závodů Martin Straka. V médiích se pohybuje od roku 1992, a přestože motosport v jeho zájmech převažuje, rád se věnuje i pořizování uměleckých snímků. Třeba takových, jaké můžete vidět ve fotogalerii mapující průběh včerejšího večera. Ve své dosavadní kariéře si Straka „střihnul“ i roli fotografa týmu Bonver Dakar Project na Rallye Dakar 2015, pro Reflex pak například fotil festival Colours of Ostrava.

Výstava Auta na náplavce pokračuje, její program je vedle aut nabitý také pořádnou dávkou kultury. Ještě dnes, konkrétně v 19:00 hodin, proběhne koncert písničkáře Tomáše Kluse, a po jednadvacáté hodině si budete moci znova vychutnat vodní světelnou show.

Zítra se na vás těší kolega Martin Vaculík, zástupce šéfredaktora a technický poradce Světa motorů, se svými radami, a ve 20:00 začíná koncert rappera Vladimira 518. V neděli si můžete popovídat s kolegou Martin Freiem ze Světa motorů o elektromobilitě (od 14:00), velkým lákadlem bude také autogramiáda fotbalistů SK Slavia Praha (od 16:00). Rozhodně se tedy máte nač těšit!

Foto: Martin Straka

Jan Mička
Diskuze (9)
2. 9. 2017 10:50
Unikátní je ten fanda do aut co radši krmí holuby
:-)
Avatar - Floyd
1. 9. 2017 22:14
Re: Ta je dokonala
A já blbec ti na ten špek skočil >:D >:D >:D
Avatar - Floyd
1. 9. 2017 22:11
Re: PĚKNÝ PĚKNÝ DOUFÁM ŽE TY KÁRY JSOU NASTARTOVANÝ !!
>:D >:D >:D :yes:
Avatar - rohYpnol
1. 9. 2017 21:32
Pepíci na náplavce
Akce pro pražské pepíky... ok, tak si to tam užijte >:-[] >:-[]
1. 9. 2017 17:39
Re: Auta na náplavce?
hele a dali souhlas s uveřejněním ksichti ?? ;-) >:D