Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW 5 z čínského Brilliance HB30 snadno a rychle

Michal Fokt
Diskuze (17)
Konverze střepů ve vozy prémiových značek se na čínském trhu týká i značky BMW.

Nedávno jsme vám ukázali, jak udělat za pár stokorun z malého hatchbacku značky Beijing Auto E-Series téměř Mercedes-Benz B. Nyní se objevil podobný upgrade kit na sedan Brilliance H530 na BMW 5. Ovšem pozor, nikoli pouze na něj, záleží čistě na vašich preferencích…

Podobně jako E-Series od Beijing Auto má zase H530 (ne)překvapivě blízko k pětkovému bavoráku. A za pomoci stylingového paketu z něj také jeho čínský majitel "skutečné" pětkové BMW může za pár minut udělat.

Kromě samolepících log s roztočenou vrtulí existuje také záslepka původní masky chladiče, která v sobě nese dvě chromované ledvinky. Stačí vyměnit, přilepit emblémy na přídi, zádi, kolech a volantu, na víko kufru přidat nápis 523i pochopitelně v originálním bavoráckém fontu a je hotovo. Brilliantní! Za v přepočtu 1450 korun – skoro to samé auto z Německa by kupoval jenom naprostý šílenec.

Je tu ovšem i možnost, že některým majitelům přijde pětkové BMW příliš usedlé a nudné. Ti pak mohou místo 523i na záď nalepit 320i a hned mají svižný sportovní sedan střední třídy.Ti největší borci ještě přidají klasické červenomodrobílé barevné ztvárnění karoserie a divize M se může jít klouzat...

Michal Fokt
Diskuze (17)
Avatar - twistedTSD
18. 3. 2013 17:25
Re: Nevyzerá
Koupit starší ojeté auto je podle mě trochu něco jiného než koupit čínskou popelnici a předělávat exteriér na luxusní sedan.
Avatar - dal
18. 3. 2013 08:59
Re: Nevyzerá
Jdu si přelepit noťas Prestige na SONY VAIO a kolo Favorit na Merida ať mám dobrý pocit.
18. 3. 2013 08:14
Re: Cinske padelky
To, že jsi našel 1 - 2 příklady neznamená, že to tak funguje v globále. Číňan sice kopíruje, ale kdo to sem dováží je věc jiná. Navíc, za stav věci může kdo? Ten kdo to kupuje, což jsou kdo?
18. 3. 2013 08:09
Re: činské kopie
Přesně, zrovna jsem to chtěl napsat, ale předběhl jsi mě. :yes:
18. 3. 2013 08:08
Re: Nevyzerá
Když na něco nemám, tak mám na bazarové. Toto nikomu nevadí, i když je to v principu stejné, jako tady ta kopírka.

Číňani na to trapáctví akorát vymysleli jinou metodu.