Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW Service Inclusive: 5 let servis zdarma pro všechny nové vozy na českém trhu

Ondřej Láník
Diskuze (16)
Servisní balíček BMW Basic Service Inclusive zahrnuje základní servis a údržbu po dobu pěti let nebo do ujetí 100 000 km.

Od 1. března 2007 vybavuje BMW Group Central Eastern Europe nové automobily BMW prodávané v České republice, na Slovensku a ve Slovinsku servisním paketem BMW Basic Service Inclusive. Servisní balíček BMW Basic Service Inclusive zahrnuje základní servis a údržbu po dobu pěti let nebo do ujetí 100 000 km. Jedná se o bezplatné servisní služby předepsané v servisní knížce zahrnující výměnu oleje, olejového filtru, vzduchového filtru, mikrofiltru, zapalovacích svíček a brzdové kapaliny. Součástí základního servisního paketu je samozřejmě také práce potřebná k těmto úkonům.

Jako doplněk lze balíček standardních servisních služeb BMW Basic Service Inclusive rozšířit o další možnosti, např. prodloužením o další rok nebo o delší proběhové kilometry.

Přínos paketu BMW Basic Service Inclusive pro zákazníky je zřejmý. Po dobu trvání tohoto balíčku nemají majitelé vozů BMW se servisem a údržbou žádné náklady. Zákazník má inspekční prohlídky zcela zdarma. Zároveň má jistotu, že na jeho vůz budou u autorizovaných BMW partnerů použity pouze originální náhradní díly BMW, stejně tak jako nejmodernější diagnostické přístroje.

Paket BMW Basic Service Inclusive může být v případě prodeje vozu převeden na nového majitele. Tím získává samotný automobil na hodnotě. Celý paket byl navržen s mezinárodní působností. Díky tomu nejsou majitelé omezeni na servisování svých vozů pouze na domovskou zemi, ale mohou využít autorizovaných servisů podle svých potřeb.

Ondřej Láník
Diskuze (16)
2. 3. 2007 13:07
Re: 100 000 km?
no nastesti nic...mne totiz nadzvedla ta veta o "vikendovych BMW jezdcich"...uspesny clovek (podle mne)jezdi vetsinou v aute opravdu pro zabavu (treba o vikendu) a ne kazdy den od 7 do 19 hod. ;-) Takze chlouba rocnim probehem neni to prave orechove...kazdy ridic kamionu te trumfne x krat...Kazdopadne Volva jsou dobre vozy :yes: A BMW za tento krok chvalim :yes: Jeste podobne upravit zaruky? :-)
2. 3. 2007 12:40
Re: 100 000 km?
a z toho se mam jako JA posadit na zadek? :-) tech 42tis rocne s T5...to si kupujes noviny kazdy den u cerpacky vid >:-[]...no proti gustu...a proc se ti nelibi basic servis na 100tis. km u BMW zdarma? Ono je to samozrejme jen na NOVE vozy >:-[] ...
2. 3. 2007 11:39
Re: 100 000 km?
no tak se te vyhody muzes vzdat, kdyz se ti nelibi :-O by mne zajimalo kolik a v cem najedes ty...chytroline >:-[]
2. 3. 2007 09:46
Re: Dobré ráno BMW
Joo Slovensko...raj na zemi... >:-[] Kazdopadne pro kupce dobra zprava :yes: