Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Britská královna prodává Bentley Mulsanne

Michal Fokt
Diskuze (1)
Jak vypadá ojetina po Jejím Veličenstvu Alžbětě II.? Je dva roky stará a má nalítáno skoro deset tisíc kilometrů. No nekupte to.

Jistě víte, že britská královna Alžběta II. si nepotrpí na okázalý luxus, ale dává přednost špetce sportovního stylu, dodavatelem vozového parku tedy není opulentní Rolls-Royce, ale jeho odvěký rival Bentley. A když u královny to které auto doslouží, dopadne úplně stejně, jako jakékoli jiné - coby ojetina jde k dalšímu majiteli.

A buďte si jistí, že Bentley po královně bude vcelku dobrá koupě. Prodávaný Mulsanne (přece byste nechtěli, aby se soukala na zadní sedadla v kupé Continental GT) nemá totiž za dva roky najeto ani 10 tisíc kilometrů, je tedy stěží zajetý. Tomu ovšem odpovídá i cena, vůz, jenž je v nabídce jistého dealerství v Bramley, stojí "lehce pod 200.000 liber", vejdete se tedy do sedmi milionů korun. S pravostranným řízením si starosti nedělejte, na naše silnice už smí.

Za tyto peníze dostanete mimo jiné stylovou zelenou karoserii, 21" kola, krémovou kůži v interiéru, zkombinovanou s dýhováním z ořechového dřeva, královské emblémy na hlavových opěrkách a sklopné stolečky a kosmetická zrcátka pro zadní sedadla. K pohonu slouží pochopitelně klasický V8 6,75 l s osmistupňovým automatem. Řidiče však budete muset použít vlastního.

Michal Fokt
Diskuze (1)
Avatar - vabis
9. 4. 2016 12:15
pecka
pecka :-! dvůr má hodně aut, ale i tak, čekal jsem že to na cenu bude mít větší vliv