Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Je libo Bentley Bentayga se špetkou růžové? Inspirovalo se přírodou

Daniel Fuglevič
Diskuze (0)

Se slovy o matce přírodě možná překvapí, že nejnovější paket není pro „zeleněji“ vyhlížející plug-in hybrid dostupný.

Zakázkové oddělení Mulliner pokračuje v uvádění nejrůznějších speciálních edicí a tentokrát se s příchodem jara zaměřilo na Bentley Bentayga. Ač to může znít trochu kontroverzně, osmiválcové SUV ve variantě S (550 k/404 kW) se v nejnovějším stylingovém paketu dle automobilky inspirovalo matkou přírodou.

Video se připravuje ...

Mulliner se konkrétně inspiroval barevnou paletou květin během nastupujícího jara. Pro Bentaygu S tak mohou zákazníci exkluzivně na evropském trhu vybírat ze čtveřice zvýrazňujících barev – červenofialové Magenta (odkazující na pivoňky), světle modré Glacier a tmavší modré Azimuth (hortenzie) a růžové Cherry Blossom (rozkvetlá třešeň).

Tyto barvy mohou zájemci volit samostatně pro exteriér i interiér SUV. Zvenku doplní kontury nárazníků, prahů a krytů zrcátek, kdežto uvnitř zajistí kontrastní části čalounění sedaček, bočnic dveří, palubní desky a taky volantu. Do těchto odstínu je taky příhodně nastaveno ambientní osvětlení kabiny. Pakety mohou nakonec zákazníci kombinovat s jakoukoliv barvou karoserie, kterou si zvolí.

Bentley tedy pokračuje na vlně popularity zakázkové divize Mulliner. Už dříve automobilka zveřejnila, že z celkem 13.560 vozů prodaných za minulý rok, jejího personalizační oddělení využily při objednávání celkem tři čtvrtiny všech zákazníků. Kompletní volitelná nabídka výbavy poskytuje dle značky celkem 46 miliard různých konfigurací.

Daniel Fuglevič
Diskuze (0)

Doporučujeme