Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

CARTec v Brně otevřel nové dealerství Jaguar/Land Rover

Ondřej Láník
Diskuze (5)
V roce 2009 vedení společnosti CARTec rozhodlo po dohodě s výrobcem investovat téměř 20 milionů korun do projektu přestavby dealerství. Oficiální otevření proběhlo minulý čtvrtek.

Cílem vedení firmy bylo vybudovat atraktivní centrum pro luxusní značky Jaguar, Land Rover, Range Rover a motocykly Triumph umístěné v architektonicky moderních, nadčasových a účelných prostorách.

Projekt generační přestavby zahrnoval dvě zásadní etapy. První etapa zahrnula vytvoření prostor pro velký a moderní servis zahrnující 6 heverových pracovišť a 4 volná stání pro diagnostiku a testování. Servis byl dle požadavků výrobce vybaven veškerým požadovaným servisním nářadím, přípravky a značkovou diagnostikou v souladu s platnými standardy pro budoucí období. Nový servis byl otevřen a výrobcem auditován na jaře 2010.

Druhá náročnější etapa přestavby započala na podzim 2010 a byla dokončena v červnu 2011. Na rozšířených základech původní budovy vyrostla nová, moderní a architektonicky výjimečná budova. S použitím moderních materiálů a technologií se podařilo pod dohledem výrobce vytvořit v regionu jediné autorizované dealerství značek Jaguar, Land Rover, Range Rover a Triumph, které odpovídá nejnovějším standardům.

600 m2 výstavních ploch je rovnoměrně rozděleno mezi jednotlivé značky. Automobily jsou umístěny ve dvouúrovňovém autosalonu v přízemí, motocykly mají své oddělené výstavní prostory v 1.patře vedle prostorného příjmu oprav vybaveného on-line kamerovým přístupem do servisu zobrazovaným na velkoplošné obrazovce, Wi-Fi internetovým připojením a jednací místností s panoramatickým výhledem do náměstí a na jižní dopravní tepnu.

Stabilní tým majitelů firmy a zaměstnanců, z nichž mnozí pracují ve firmě CARTec již od jejího počátku v roce 1992, je proškolen všemi dostupnými značkovými vzdělávacími programy a on-line napojen na informace a helpdesk výrobce. Zásobování náhradními díly je řešeno každodenním systémem nočních dodávek.

Všechna vozidla jsou při předání do opravy automaticky prověřována, zda prošla speciálními servisními akcemi, které byly vyhlášeny výrobcem pro zkvalitnění produktu či aktualizací nových verzí softwaru.

V letošním roce se CARTec stal jediným a exkluzivním zastoupením značek Jaguar, Land Rover, Range Rover a Triumph v Brně a na celé jižní Moravě.

Díky expanzi firmy a očekávané ofenzívě modelů všech značek autorizovaného zastoupení se budou roční obraty firmy v dalším období pohybovat nad 100 miliony Kč.

Při příležitosti tiskové konference bylo prezentováno několik horkých novinek letošního roku: Jaguar XF (2012), první Jaguar XKR-S (2012) objednaný v České republice, Range Rover Evoque, Land Rover Discovery 4 (2012) a Range Rover Sport (2012).

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Avatar - Pekelná Micinka
4. 10. 2011 10:08
Re: Nadcasove Hmm...
No máš pravdu, no. Tak jim přejme, ať na tom zapracují...
Avatar - Starfighter
4. 10. 2011 00:13
Re: Nadcasove Hmm...
Nojono, to jako pověstný bazárník v maskáčích, nezbytné vestičce a ověšený řetězy. U něj aspoň víš, na čem jsi.

Snad tyhle "chybičky" co nejdříve vychytají.
3. 10. 2011 23:50
Re: Nadcasove Hmm...
To oblekama jen zacina, a botama konci ...

To zda tam prijde clovek v tricku jim musi byt ukradene, ale clovek ktery zastupuje neco vic nez masove zbozi musi prodat sen, sen o vymecnosti "ikdyz nam vsem * smrdi stejne" omlouvam se za mou francoustinu.

Avatar - Pekelná Micinka
3. 10. 2011 23:31
Re: Nadcasove Hmm...
No v tomhle s tebou souhlasím, obleky by měli mít na úrovni. Na druhou stranu, na jaké úrovni, resp. jak oblečeni tam chodí zákazníci. A ještě třetí pohled - nejdůležitější je, jaké budou mít vystupování a jak dobře budou "svým" vozům rozumět. Tak moc držím palce, zboží mají tedy fajnový. A ta rudá XKR-S, mlask... :-! :yes: objednateli upřímně závidím a přeji mnoho bezproblémových a rychlých kilometrů!
3. 10. 2011 23:22
Nadcasove Hmm...
Necham stranou ten nadcasovy design ... ale jen mi staci se podivat na obleky vyfocenych lidi se mi na zvraceni. To radeji nemluvim o tom panaku v bilem, ten by mi neprodal ani Dacii >:D

Do prkynka vzal bych jim pulku platu a poslal je na vylet do londyna at se podivaji jake obleky se nosi v prodejnach prestiznich znacek.

Preji znacce hodne stesti na ceske pude, ale to je to co v CR nekteri jeste nepochopili, ze kdyz prodavam takovy vuz ci "sen" o takovem voze prodavam vse co k tomu patri = styl, eleganci a od toho musi vypadat i lide co se v tomto prostredi pohybuji.

Je to jako se divat na Slunce Seno a Jahody ....

:no: