Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bugatti bude vyrábět více Veyronů

Michal Otruba
Diskuze (8)
I přes plány vyrábět o něco více vozů Bugatti Veyron bude tento rychlík stále patřit mezi nejexkluzivnější zboží na automobilovém trhu.

Bugatti Veyron, který jezdí už i po českých silnicích, se může pyšnit titulem nejrychlejší sériový automobil všech dob.

Podle mluvčího automobilky Bugatti se bude počet vyrobených Veyronů zvyšovat, z původně plánovaných 60 kusů vyrobených v prvním roce jeho života, se počet ročně vyrobených vozů zvedá na 75. A to všechno z důvodu zkrácení doby, kterou musí vyvolení a majetní kupci čekat na svého plechového rychlíka. Ta totiž nyní trvá něco málo přes jeden rok!

Navýšení o 15 kusů ročně by však nemělo mít vliv na exkluzivitu tohoto modelu, protože celkový počet vyrobených exemplářů se nezvyšuje. Do roku 2011 by se tak mělo vyrobit 300 těchto rychlých skvostů, 78 z nich již parkuje v soukromých garážích a dalších 80 budoucích majitelů je již na “čekací listině“.

Michal Otruba
Diskuze (8)
13. 7. 2007 19:04
Re: Veyron v ČR?
V cem bych byl vedle? Ja sem nerekl, ze NENI, ale ptal jsem se jestli je to jiste a kdo ho ma. Passer jako svedek jehovuv vedouci se k stridmosti a sdileni s chudymi by me tezce prekvapil. Kdyz ja sledoval exoty, tak ti jsi jeste tahal kacera ;-)
13. 7. 2007 09:16
Veyron v ČR?
To uz je jiste, ze jedno jezdi i u nas? Pokud vim, nejdrazsi byl nedavno jeste Richard Chlad a jeho Maserati MC12 (na oprativni leasing do nakladu firmy :-! ), a mr.Pergl a jeho Ferrari Enzo (ale to uz asi prodal, nevim...) .. tipoval bych to Chlada, toz gamblerina nese, at si to uzije ;-)