Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Brouk Veyron aneb retrokabát pro Bugatti

Jakub Kraus
Diskuze (3)
Jak by mohl vypadat Veyron v roce 1945 pod nadvládou Volkswagenu? Možná takhle.

Občas se po internetu plazí nějaký amatérský photoshop zajímavého nápadu týkajícího se aut. Jindy je úprava na profesionální úrovni, ale téma nestojí za nic. A někdy, jako právě v tomto případě, se sejde kvalitní nápad s kvalitní prací. A co že to tu máme? Modifikaci dvou legendárních vozidel jednoho koncernu.

30 letý polský „úpravce“, vystupující pod přezdívkou rc82 workchop, spojil dohromady dva vozy stojící na absolutně opačných koncích automobilového spektra. VW Brouk zkřížený s Bugatti Veyron však vypadá dost dobře a přebírá od obou vozů ty nejdůležitější detaily. Z Brouka to jsou kola, světla a dveře a z Veyronu tvar vozu a maska chladiče.

Chtělo by to však odpovědi na dvě otázky. Nepřehříval by se 1001-koňový vzduchem chlazený plochý šestnáctiválec? Veyron přeci jen chladí kde co. A bude se vyrábět?

Jakub Kraus
Diskuze (3)
11. 2. 2013 00:48
Kdyby tohle auto někdo
vyrobil ve skutečnosti, to by bylo něco - neznalí by určitě tipovali, že je to skutečný veterán a současný Veyron je jen moderní variace tohoto :-) Klidně by to na podovozku brouka vyrobit šlo, když na něm lze postavit třeba Countach.
Avatar - anti99
9. 2. 2013 15:26
skvele
Skvele retro, dobre zvolena farba, dizajn spaja naozaj to najlepsie z oboch dizajnov. Chromovane prahy s jednoduchymi chromovanymi diskami.... skvele roky 70-te. Dizajnovy protipol pre Lambo.
Avatar - PeterLuk
9. 2. 2013 09:00
Podarené
Vyzerá to prekvapivo dobre, super nápad. :yes: