Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac ATS na videu dobývá svět

David Bureš
Diskuze (3)
Sedan americké značky má konkurovat především BMW řady 3.

Cadillac zveřejnil novou reklamní kampaň propagující jeho nový model ATS. Jednotlivá videa vůz představují v různých koutech světa, minutové a půlminutové televizní spoty budou k vidění i během slavnostního zahájení letošních olympijských her v Londýně, které proběhne 27. července.

Automobilka sází především na agilitu auta, jeho jízdní vlastnosti a design. ATS se v reklamních videích ukazuje na poušti v Maroku, v ulicích Monaka, tunelech Guoliang v Číně nebo v Patagonii v Chile.

ATS bylo vyvinuto tak, aby dle slov značky konkurovalo těm nejlepším sportovně laděným sedanům. Mezi hlavními konkurenty Cadillacu figuruje BMW řady 3.

Vůz má být prodáván v různých koutech světa, proto i tato kampaň ukazující ATS v Africe, Asii i Evropě. Za volantem auta se v těchto snímcích objevuje Derek Hill, syn závodníka Phila Hilla. Režiséry videí byli Joe Berlinger a Jeff Zwart.

Cadillac ATS se na americkém trhu objeví ještě během léta, ceny startují na částce 33.990 dolarů (cca 860 tisíc korun). Zákazníci mohou vybírat ze tří zážehových motorů – 2,5litrového čtyřválce (151 kW a 259 Nm), přeplňovaného dvoulitrového čtyřválce (203 kW a 353 Nm) a 3,6litrového vidlicového šestiválce (239 kW a 373 Nm).

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - Balkan
19. 7. 2012 11:04
Re: Kr8sne auto
pozri si tento test:

[odkaz]

tento časopis neni tak tvrdo pro-BMW(ako je tomu napr u Car and driver) ale podľa nich nova 3jka suverenne vyfackala všetko. A M-B Ccko ako aj A4tka sa budu ešte aspon 2-3 roky vyrabat v sucastnej generacii...teda- nakonci dna je ATS posledny mohykan ktory bude schopny zosadiť BMW 3 z tronu. Predajmy možno nie..ale jazdou a agilitou dúfam že ano :-)

Avatar - Balkan
19. 7. 2012 10:59
je to na hranici
Supr autičko, teda, ako auto..ale ako Cadillac? ja neviem, som zvedavy na nazor ortodoxov, ja som z tych čo uznavaju CTS alebo ine modernosti dnešnej doby. Naozaj,toto autičko ma top interier a asi aj jazdne vlastnosti, ale má to interier dost tichy, podvozok dost komfortny na rovinke a volant dostatočne velky? Hmm...dufam že hej. motor 2.0T je pre mna rozhodne fail(aj ked vraj necitit turbo lag)....ostatne veci? no tešim sa. Preda maska mi pride trocha akoby čiastočne z Insignie, inak design super
Avatar - PeterLuk
19. 7. 2012 10:56
Kr8sne auto
Krásne auto. BMW 3, Audi A4 sú pekné autá ale naň proste nemajú - dizajnom... ;-) :yes: :yes: