Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Clarkson, Hammond a May jsou zpět! Novou show představí v následujících týdnech.

Ondřej Chamilla
Diskuze (8)
Trojice bývalých moderátorů nejslavnějšího pořadu světa Top Gear se spolu vrátí na televizní obrazovky. Novou automobilovou show představí během příštích týdnů, May se však objeví i na BBC.

Jeremy Clarkson potvrdil, že se brzy objeví v nové automobilové show, a to po boku svých věrných parťáků Richarda Hammonda a Jamese Maye. Tuto informaci přinesly britské noviny The Sunday Times, pro které Clarkson nedávno otestoval Seat Leon X-perience s nepříliš lichotivým výsledkem.

Očekává se, že nový pořad o autech uvidíme dříve, než chystanou příští sérii Top Gearu, která je naplánovaná na březen roku 2016. Fanoušci tak mohou slavit, tři populární, ale zároveň kontroverzní moderátoři, kterým jejich spolupráce dle vlastních slov náramně svědčí, se opět sejdou před kamerami. Zatím však není jasné, pro kterou společnost to bude.

Zajímavé je, že dle dostupných informací bude James May ještě navíc uvádět novou show pro BBC, který se jmenuje „Building cars live“ (výroba vozů živě). Tento pořad se bude vysílat samozřejmě živě, a to z továrny Mini v Oxfordu. James May bude ve dvou devadesátiminutových epizodách spolu s moderátorskými kolegy Kate Humble a Ant Anstead vysvětlovat, jak se vlastně v dnešní době automobily vyrábějí.

Proslýchá se rovněž, že Jeremy Clarkson dostal nabídku vrátit se k uvádění Top Gearu jen několik dní před tím, než byl jako hlavní moderátor pořadu zvolen Chris Evans. Clarkson to však údajně odmítl. Obě strany ale podobnou nabídku dementovaly, přičemž Clarkson se vyjádřil ve smysl, že „řekl ne hlasům ve své hlavě“.

Ondřej Chamilla
Diskuze (8)
Avatar - Dinar
22. 6. 2015 14:06
Dobrá zpráva,
jako fanoušci TG na tom můžeme jen vydělat, standard tria C-H-M je jasný, takže pokud Evans předvede něco srovnatelného, budeme mít pořady dva. :-) :yes:
Avatar - Magister
22. 6. 2015 11:54
Re: Prima
Souhlasí, chtělo to nový název a koncepci. Ne navazovat. Na druhé straně jsem rád, že se původní trio zase dá dohromady a budou pokračovat..... :yes:
Avatar - Hittman
22. 6. 2015 10:52
Re: Prima
Ti noví v TG to budou mít velmi ale velmi těžké navázat, buď se budou snažit opičit a nebo postavit úplně jiný koncept... V obou případech tipuji že pohoří...
Avatar - plzenaak
22. 6. 2015 09:30
Re: Prima
Nakonec to dopadlo pro nás dobře. Místo jednoho pořadu o autech budeme mít hned dva :-) .
Avatar - Pekelná Micinka
21. 6. 2015 17:09
Re: Prima
A nakonec se ukáže že to byl velký rokenrolový švindl!