Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chcete uvádět Top Gear? Chris Evans hledá talenty!

Ondřej Chamilla
Diskuze (17)
Již víme, že hlavním moderátorem Top Gearu bude Chris Evans. Kdo mu však bude asistovat? Můžete to být právě vy, produkce totiž hledá nové talenty.

Myslíte si, že vy byste byli ideální moderátoři pořadu Top Gear? Pak neváhejte a přihlaste se do konkurzu, hlavní hvězda nové verze pořadu, Chris Evans, totiž hledá parťáky a to pomocí konkurzu. Ostatně stejným způsobem BBC našla rovněž Richarda Hammonda a následně i Jamese Maye, proč by to tedy nemohlo fungovat i tentokrát?

Nebude to přitom konkurz pro hvězdy či snad bývalé hvězdy, ale naopak, Evans by rád vybral mezi lidmi, kteří pořad doposud sledovali. A je úplně jedno, jestli to bude muž, žena, teenager či důchodce. Hlavní je nadšení pro automobily a nesmějí samozřejmě chybět ani nějaké ty znalosti.

Evans k tomu říká: „Můžeš být mechanik, můžeš být amatérský závodník, nebo jen hasič, který si v garáži už pět let staví Land Rover, ale musíš něco vědět o autech.“

Pokud máte zájem, máte do BBC poslat půlminutové video, na kterém budete hovořit do kamery. Není přitom určeno, kolik lidí vlastně produkce Top Gearu hledá. „Budeme mít jednoho, dva nebo tři moderátory?“ ptá se Evans.

Detaily se případní zájemci brzy dozvědí na stránkách britského Top Gearu.

Ondřej Chamilla
Diskuze (17)
20. 6. 2015 07:40
Re: najdi deset rozdílů
Áno, Rasťo sa vyzná. Ale jedna vec je byť fachman a druhá moderátor, čo má aj drajv.
Avatar - Pekelná Micinka
20. 6. 2015 01:15
Welcome to the... ?
Tak jsem si říkal, kdo by asi tak byl skvělý do pořadu o autech a napadlo mě jen jediné jméno. Steve McQueen.

Ale kdyby to mělo být z těch živoucích, tak by mohl být dobrý Jay Leno, ale spíše do seriozního pořadu. TopGear v té podobě do jaké se proměnil, by opravdu potřeboval trojici moderátorů. A ta původní navrhovaná s rallye jezdcem, Jodie Kidd a tím někým třetím mi přišla docela slibná. Nechme se překvapit.
Avatar - Pekelná Micinka
20. 6. 2015 01:09
Re: najdi deset rozdílů
Jeden bych měl, Pepa si nikdy nepořídí 250 GT Spyder California a GTO 250. Snad že by uváděl autosalon ještě do roku 3145. >:-[]
Avatar - Pekelná Micinka
20. 6. 2015 01:08
Re: Clarkson se hlasi
No jednodušší by bylo vykopnout toho producenta, ale asi je za a) schopný b) neměli by obhajitelný důvod
19. 6. 2015 21:22
Re: Clarkson se hlasi
v médiích proběhlo něco na způsob usmíření Clarksona s BBC a něco o tom, že do budoucna u nich má dveře vždycky otevřené...